Thanks that was the hint I needed to find the problem. Must be some changes to the code that detects that problem as there was a bug in one sequence that's been there for a very long time. Works fine now. And I do have 2.0.6. Fat fingers I guess.


On 11/6/2014 5:19 AM, Jonathan Druart wrote:
Hi Gene,

The error means $tag is not defined.
You should check your code where you call the field method.
Could you provide a minimal bug test case to show us your problem?
Note that the most recent version is 2.0.6.

Regards,
Jonathan

2014-11-05 21:00 GMT+01:00 Gene Damon <gda...@vccs.edu>:
I haven't commented on this list for a long time, but hit a problem today.
I upgraded to the most recent? version of (MARC-Record-2.0.5)   and using
programs that haven't changed in a long time, but run everyday on an older
version, I'm getting the following message.

Use of uninitialized value in hash element at . . ./Record.pm line 202.
The code at that spot is as following.

for my $tag ( @specs ) {
         my $regex = $field_regex{ $tag };

Before I start digging around, can someone tell me what might have changed
in this version that would tell me why the message?


--
Gene Damon
Director of Library Automation &
Learning Resources
Virginia Community College System
(804) 819-4981 (voice)
(804) 819-4773 (fax)

Address:
James Monroe Bldg.
15th Floor
101 N. 14th St.
Richmond, VA 23219

--
Gene Damon
Director of Library Automation &
Learning Resources
Virginia Community College System
(804) 819-4981 (voice)
(804) 819-4773 (fax)

Address:
James Monroe Bldg.
15th Floor
101 N. 14th St.
Richmond, VA 23219

Reply via email to