https://bugzilla.kernel.org/show_bug.cgi?id=202655

            Bug ID: 202655
           Summary: AE_NOT_FOUND, While resolving a named reference
                    package element GA-MA790XT-UD4P
           Product: ACPI
           Version: 2.5
    Kernel Version: 4.19.23
          Hardware: x86-64
                OS: Linux
              Tree: Mainline
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: P1
         Component: ACPICA-Core
          Assignee: acpi_acpica-c...@kernel-bugs.osdl.org
          Reporter: sunwe...@gmail.com
        Regression: No

Hi. I have an issue that i've noticed recently. Whenever i boot it throws ACPI
errors. It seems similar issues were resolved for some. Could you look at my
case?

Motherboard: Gigabyte GA-MA790XT-UD4P
CPU: AMD Phenom II X4 925
Kernel: 4.19.23-1-MANJARO x86_64

Also as you can see it loads Dell and Lenovo related things.

ACPI: Added _OSI(Linux-Dell-Video)
ACPI: Added _OSI(Linux-Lenovo-NV-HDMI-Audio)
ACPI: 2 ACPI AML tables successfully acquired and loaded
ACPI Error: AE_NOT_FOUND, While resolving a named reference package element -
LNKC (20180810/dspkginit-414)
ACPI Error: AE_NOT_FOUND, While resolving a named reference package element -
LNKD (20180810/dspkginit-414)
ACPI Error: AE_NOT_FOUND, While resolving a named reference package element -
LNKA (20180810/dspkginit-414)

-- 
You are receiving this mail because:
You are watching the assignee of the bug.

_______________________________________________
acpi-bugzilla mailing list
acpi-bugzilla@lists.sourceforge.net
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/acpi-bugzilla

Reply via email to