En/na Joan Codina ha escrit:
Si el codi es pogués fer públic penso que serieu les persones adequades per crear un projecte lliure, a la farga o a sourceforge, segur que trobareu molts col·laboradors per passar-lo Linux Per altre banda...no sembla que el pacte del tinell arribés a gaires racons de l'administració. Un dels problemes que la vostra solució planteja és que evidentment ajuntaments com el de St. Bartomeu del Grau no podran signar els seus pdf's

apa ànims.

Hola Joan,

Efectivament com a autors tenim tota la llibertat del món per fer el que vulguem amb el codi d'aquesta part del signador. Obrir-lo amb alguna de les llicències de PL i penjar-lo com a projecte, és un trumfo que tenim a la mà i que valorem.

Però de moment, a nivell català, tothom xerra molt i no veiem de forma clara que gent com nosaltres, que treballem només d'aquesta feina, per lliure i sense casar-nos amb ningú, ens suposi cap garantia davant l'administració i cara a trobar altres suport tecnològics per avançar. A nivell global potser seria una altra cosa.

De moment la raó del perquè la Diputació de Barcelona i la Generalitat signen PDF amb una eina «made in catalonia» i no amb l'Acrobat, per exemple, rau precisament en l'accés que l'administració pot tenir del nostre codi (dipositat en un registre administratiu o a cal notari), cosa que li garanteix la continuïtat i la verificació. A part hi ha el tema costos, doncs suposo anem més barats que els ianquis ;-)

Sant Bartomeu del Grau no té cap màquina amb Windows?

Gràcies pels comentaris,--
MaRC anToni Malagarriga i Picas
T·(34)938721642 | (34)667517069
(][ www.femfum.com
PostScript&PDF Tool Developers
Desenvolupadors d'Eines PostScript i PDF
--------------------------------------------------------------------------
Podeu consultar els arxius d'aquesta llista o canviar la vostra
subscripció a http://www.softcatala.org/llistes/
--------------------------------------------------------------------------

Respondre per correu electrònic a