[Sinopsi]

 

            Els darrers anys, la ciutat de València està sent objecte de macroprojectes especulatius, que la transformant de manera definitiva cap a un model de ciutat inhabitable i insostenible. És per això que moltes de les que hi vivim vam decidir encetar una lluita per intentar per intentar parar els peus al monstre de l'especulació i apostar per una forma de vida sana, alliberada i sobretot digna.

 

            Aquest documental intenta reflectir aquesta lluita, i sobretot homenatjar totes aquelles persones que, sense importar-los l'edat ni la procedència dels seus companys i companyes que s'han unit per Benimaclet, per La Punta, per Benicalap… fent de la lluita la seua forma de vida. Han dit no al capitalisme ferotge, i s'han negat a aceptar tot allò que els volen imposar demostrant ser un exemple de solidaritat.

 

Duració: 45 minuts

 

Edició: Maulets, el jovent independentista revolucionari

 

Si t'interessa veure'l el pots descarregar de l'e-mule ficant aquest enllaç: ed2k://|file|arrels.de.lluita..maulets..x.PPCC.avi|729406064|7B5EA68B35D44053295462819EC54B18|/

 

Si a banda de veure'l t'interessa comprar el documental (5 euros) contacta amb nosaltres a [EMAIL PROTECTED] i te'l farem arribar.
http://www.araisempre.org
http://araisempre.org/mailman/listinfo/ais_araisempre.org

Responder a