- Eerste jaarlijkse bijeenkomst van het project van 12 t/m 15 oktober -

         LibreOffice Conferentie oktober in Parijs


The Document Foundation heeft vandaag de jaarlijkse LibreOffice Conferentie aangekondigd, en die zal van 12 t/m 15 oktober worden gehouden in Parijs.

In navolging van eerdere conferenties, zal de LibreOffice Conferentie de belangrijkste gebeurtenis zijn voor de ontwikkeling van vrije office productiviteits-software, open standaarden, en het OpenDocument bestandsformaat in het algemeen.

"We zijn trots op wat we tot nu toe met LibreOffice en The Document Foundation hebben bereikt. We zien een snel groeiend ecosysteem, gebaseerd op vrije software, en de LibreOffice Conferentie zal een bijzondere mogelijkheid zijn om mensen te ontmoeten. Niet alleen de leden van de gemeenschap, ontwikkelaars, hackers, maar ook zakenmensen, bedrijven en organisaties die overstappen op vrije software", aldus Charles Schulz, lid van de Steering Committee van The Document Foundation en één van de organisatoren van de conferentie van dit jaar. "De regio Paris is altijd al sterk in het ondersteunen van vrije software, en na een fantastische release party in 2008, zijn de plannen voor de bijeenkomst in Paris al gemaakt tijdens de laatste OOoCon. Het verheugt ons dat we kunnen aankondigen dat onze eerste conferentie zal plaatsvinden in het hart van Frankrijk."

De plaats van de volgende LibreOffice Conferentie, in 2012, zal door de gemeenschap worden bepaald. Daartoe zal binnenkort zal een oproep worden gedaan aan de leden van de LibreOffice gemeenschap om met voorstellen te komen.

De LibreOffice Conferentie zal meerdere programma's bieden over de verschillende aspecten van LibreOffice, waaronder het overstappen, ontwikkeling en interoperabiliteit. Binnenkort worden details bekend gemaakt over de locatie en oproep voor sprekers.

Informatie over LibreOffice kan worden gevonden op http://www.libreoffice.org

Het thuis van The Document Foundation is op http://www.documentfoundation.orgOver The Document Foundation

The Document Foundation heeft als missie het ondersteunen van de evolutie van de LibreOffice-gemeenschap naar een nieuwe, open, onafhankelijke en meritocratische organisatie in de komende maanden. Een onafhankelijke stichting past beter bij de waarden van de ontwikkelaars, gebruikers en supporters. Het zal de weg vrij maken voor een effectievere, efficiëntere, opener en betrokken gemeenschap. The Document Foundation beschermt bestaande investeringen door voort te bouwen op wat in het eerste decennium is gebouwd, en door een grote betrokkenheid van de gemeenschap te bevorderen en ondersteunen.


Media Contacten voor TDF

Cor Nouws (Nederland, Vlaanderen)
Mobiel + 31 6 25 20 7001 - E-mail: cor.no...@documentfoundation.org

Florian Effenberger (Germany)
Mobile: +49 151 14424108 - E-mail: flo...@documentfoundation.org
Olivier Hallot (Brazil)
Mobile: +55 21 88228812 - E-mail: olivier.hal...@documentfoundation.org
Charles H. Schulz (France)
Mobile: +33 6 98655424 - E-mail: charles.sch...@documentfoundation.org
Italo Vignoli (Italy)
Mobile: +39 348 5653829 - E-mail: italo.vign...@documentfoundation.org


--
Unsubscribe instructions: E-mail to announce+h...@nl.libreoffice.org
List archive: http://listarchives.libreoffice.org/nl/announce/

Antwoord per e-mail aan