TDF kondigt de eerste LibreOffice 3.5 bug-hunt sessie aan

       voor nog betere kwaliteit en stabiliteit van de
               beste vrije office-pakket ooit


The Internet, December 21, 2011 - The Document Foundation (TDF) kondigt de eerste LibreOffice 3.5 bug-hunt sessie aan, die wordt gehouden in onze virtuele omgeving op 28 en 29 december 2011. Vrijwillige bug-hunters uit de vijf continenten komen samen op het internet om softwareproblemen op te sporen in de nieuwe hoofd-versie, waarin een groot aantal verbeteringen en nieuwe functies zit. Het doel is om LibreOffice 3.5 te maken tot het beste vrije office-pakket ooit.

Meedoen is eenvoudig én leuk. Details staan op de wiki van The Document Foundation (http://wiki.documentfoundation.org/QA/BugHunting_Session_3.5.0.-1), waar ook een lijst te vinden is met de nieuwe en verbeterde functies in LibreOffice (http://wiki.documentfoundation.org/ReleaseNotes/3.5).

Alles wat je nodig hebt is een PC met Windows, MacOS X of Linux, en LibreOffice 3.5 Bèta 1 (die kan worden gedownload van http://www.libreoffice.org/pre-releases), en een boel enthousiasme. Het melden van bugs zal erg makkelijk zijn, dankzij de hulp van meerdere ervaren mensen, die gebruikers en supporters helpen met tips op de QA mail-lijst en op het IRC kanaal.

Een tweede LibreOffice 3.5 bug-hunt sessie wordt midden januari volgens hetzelfde patroon georganiseerd, direct na de vrijgave van LibreOffice 3.5 Release Kandidaat 1.

De bug-hunt sessie is georganiseerd door het LibreOffice QA team, en gecoördineerd door Rainer Bielefeld en Cor Nouws. Aan het einde van de twee dagen zullen Rainer en Cor de titel van Bug-hunt-held toekennen aan de persoon die in staat is geweest het grootste aantal bugs op te sporen en die correct te rapporteren in BugZilla.

--
 http://nl.libreoffice.org
 The Document Foundation - Founding member
 twitter : cor4office

--
Unsubscribe instructions: E-mail to announce+h...@nl.libreoffice.org
List archive: http://listarchives.libreoffice.org/nl/announce/

Antwoord per e-mail aan