The Document Foundation (TDF) organiseert op 6 en 7 juli de internationale LibreOffice 3.6 Bug Hunting Party. Het is voor alle gebruikers een mooie kans om te helpen bij het maken van de nieuwe versie van LibreOffice.

Meedoen aan de Bug Hunting Party is makkelijk en leuk: je hebt alleen een PC nodig met Windows, Mac of Linux en LibreOffice 3.6 Bèta 3 (of Bèta 2) [1]. Details staan op de wiki van The Document Foundation [2], waar ook verwezen wordt naar een beknopte lijst van de nieuwe functies in LibreOffice 3.6 [3].

Voor het invoeren van bugs is een verbeterde 'bug submitting' assistent beschikbaar, en zijn er andere gebruikers die al ervaring hebben met testen, op IRC [4] en de mailinglijst [5]. Mensen die meedoen met een LibreOffice Bug Hunt Party zoeken niet alleen naar nieuwe bugs. Ook het het controleren en indelen van al ingevoerde bugs is een populaire en interessante activiteit.

Veel van de communicatie in het internationale LibreOffice-project is in Engels, maar er zullen ook zeker Nederlandstaligen aanwezig zijn bij de Bug Hunt Party op 6 en 7 juli.


1] http://www.libreoffice.org/pre-releases
2] https://wiki.documentfoundation.org/QA/BugHunting_Party_3.6.0
3] http://wiki.documentfoundation.org/ReleaseNotes/3.6
4] kanaal: irc://chat.freenode.net/libreoffice
5] adres: libreoffice...@freedesktop.org

--

 Cor Nouws
 The Document Foundation - Founding member
 - cor.no...@documentfoundation.org
 - twitter : cor4office

--
Unsubscribe instructions: E-mail to announce+h...@nl.libreoffice.org
List archive: http://listarchives.libreoffice.org/nl/announce/

Antwoord per e-mail aan