na München nu migraties in Italië

The Document Foundation kondigt LibreOffice 3.6.3 aan


Berlijn, 1 november 2012 – The Document Foundation (TDF) kondigt LibreOffice 3.6.3 aan voor Windows, MacOS en Linux. Deze nieuwe uitgave is weer een stap vooruit in het proces van het verder verbeteren van de kwaliteit en stabiliteit voor elk soort toepassing, op persoonlijke computers of binnen organisaties en bedrijven van elke omvang.

Het beste vrije office-pakket ooit is de de facto standaard voor migraties naar vrije office-programma's, dankzij de snel groeiende set functies en de verbeterde interoperabiliteit met gesloten software. Een teken van de voortgang is het groeiend aantal ontwikkelaars, dat onlangs het aantal van 550 sinds de start van het project heeft bereikt. Daarmee is LibreOffice een van de snelst groeiende vrije software-projecten van deze tijd.

Nadat onlangs de stad München bekend maakte te migreren van OpenOffice naar LibreOffice, is nu de beurt aan diverse Italiaanse provincies, waaronder die met het grootste aantal inwoners. Ook private ondernemingen stappen over naar LibreOffice, waaronder de grootste meubelfabrikant van Roemenië met 1000 Windows en GNU/Linux desktops.

De LibreOffice hackers gemeenschap komt samen in München voor het tweede LiMux HackFest (http://wiki.documentfoundation.org/Hackfest/Munich2012) van 23 tot en met 25 November.



* LibreOffice 3.6.3 kan per direct worden gedownload van de volgende locatie: http://nl.libreoffice.org/download/

* Extensies zijn beschikbaar op: http://extensions.libreoffice.org/extension-center.

* Logbestanden met veranderingen ten opzichte van LibreOffice 3.6.2 zijn beschikbaar op: - http://download.documentfoundation.org/libreoffice/src/bugfixes-libreoffice-3-6-3-release-3.6.3.1.log (verbeteringen in 3.6.3.1) en - http://download.documentfoundation.org/libreoffice/src/bugfixes-libreoffice-3-6-3-release-3.6.3.2.log (verbeteringen in 3.6.3.2).



 = = Over The Document Foundation (TDF)

The Document Foundation is een open, onafhankelijke en zelfsturende meritocratische organisatie, gevestigd in Berlijn als een Duitse 'Stiftung', die haar fundamenten gebouwd heeft op tien jaar toegewijd werk van de OpenOffice.org gemeenschap. TDF is gestart vanuit het vertrouwen dat de cultuur die hoort bij een onafhankelijke stichting, het beste naar boven brengt in zakelijke en vrijwillige bijdragers, en zal zorgen voor het beste vrije officepakket. TDF staat open voor ieder individu die instemt met haar basiswaarden en die bijdraagt aan haar activiteiten, en verwelkomt ook in het bijzonder deelname van bedrijven, bijvoorbeeld door het sponsoren van individuen, die als gelijke samenwerken met anderen deelnemers uit de gemeenschap. Per maart 2012 heeft TDF meer dan 150 leden en meer dan tweeduizend vrijwilligers en deelnemers wereldwijd.


 = = Perscontacten Nederland en Vlaanderen

Cor Nouws
  Mobiel: 06 25 20 7001
  E-mail: cor.no...@documentfoundation.org skype cornouws
Luc Castermans
  E-mail: libreoffic...@gmail.com


 = = Internationale perscontacten
TDF
Florian Effenberger (based near Munich, Germany, UTC+1)
  E-mail: flo...@documentfoundation.org - Skype: floeff
Charles H. Schulz (based in Paris, France, UTC+1)
  E-mail: charles.sch...@documentfoundation.org
Eliane Domingos de Sousa (based in Rio de Janeiro, Brazil, UTC-3)
  E-mail: elianedomin...@documentfoundation.org - Skype: elianedomingos
Italo Vignoli (based in Milan, Italy, UTC+1)
  E-mail: italo.vign...@documentfoundation.org - Skype: italovignoli
  GTalk: italo.vign...@gmail.com

Volledige contact gegevens: http://www.documentfoundation.org/contact/
TDF juridische details: http://www.documentfoundation.org/imprint

--
 http://nl.libreoffice.org
 The Document Foundation - Founding member
 - twitter : LibreOffice_Nl


--
 http://nl.libreoffice.org
 The Document Foundation - Founding member
 - blog  : cor4office-nl.blogspot.com
 - twitter : cor4office

--
Unsubscribe instructions: E-mail to announce+h...@nl.libreoffice.org
List archive: http://listarchives.libreoffice.org/nl/announce/

Antwoord per e-mail aan