Gemeenschap toont voortgang in code-ontwikkeling op FOSDEM in Brussel

  The Document Foundation brengt LibreOffice 3.6.5 uit


Berlijn, 30 januari 2013 – The Document Foundation (TDF) kondigt LibreOffice 3.6.5 aan voor Windows, MacOS en Linux. Dit is de laatste versie in de LibreOffice 3.6-serie voor de uitgave van LibreOffice 4.0, de aankomende hoofd-release. Deze nieuwe uitgave is weer een stap vooruit in het proces van het verder verbeteren van de kwaliteit en stabiliteit, en draagt bij aan de mogelijkheid om over te stappen naar vrije software.

LibreOffice 3.6.5 verschijnt een paar dagen voor FOSDEM 2013 (Brussel, 2 en 3 februari), waar de ontwikkellaarsgemeenschap van TDF alweer voor de derde keer aan mee doet sinds de aanvang van het project. LibreOffice zal een stand hebben in gebouw K en op zondag 3 februari een DevRoom in gebouw H (https://fosdem.org/2013/schedule/track/libreoffice/. Daarnaast zal om 15:00 op zondagmiddag Michael Meeks spreken over "LibreOffice: grote schoonmaak en revisie een omvangrijke basiscode (of waarom opnieuw schrijven nog erger zou zijn)" (https://fosdem.org/2013/schedule/event/challenges_libreoffice/).

LibreOffice gebruikers, voorstanders van vrije software en leden van de gemeenschap kunnen The Document Foundation steunen met een gift. Er is een donatie-pagina – met veel keuzen inclusief PayPal en credit cards - op http://donate.libreoffice.org, om de infrastructuur te ondersteunen.

LibreOffice 3.6.5 kan per direct worden gedownload van de volgende locatie: http://www.libreoffice.org/download/. Extensies zijn beschikbaar op: http://extensions.libreoffice.org/extension-center. Logbestanden met veranderingen ten opzichte van LibreOffice 3.6.4 zijn beschikbaar op: https://wiki.documentfoundation.org/Releases/3.6.5/RC2 en : https://wiki.documentfoundation.org/Releases/3.6.5/RC1


 = = Over The Document Foundation (TDF)

The Document Foundation is een open, onafhankelijke en zelfsturende meritocratische organisatie, gevestigd in Berlijn als een Duitse 'Stiftung', die haar fundamenten gebouwd heeft op tien jaar toegewijd werk van de OpenOffice.org gemeenschap. TDF is gestart vanuit het vertrouwen dat de cultuur die hoort bij een onafhankelijke stichting, het beste naar boven brengt in zakelijke en vrijwillige bijdragers, en zal zorgen voor het beste vrije officepakket. TDF staat open voor ieder individu die instemt met haar basiswaarden en die bijdraagt aan haar activiteiten, en verwelkomt ook in het bijzonder deelname van bedrijven, bijvoorbeeld door het sponsoren van individuen, die als gelijke samenwerken met anderen deelnemers uit de gemeenschap. Per december 2012 heeft TDF meer dan 140 leden en meer dan duizend vrijwilligers en deelnemers wereldwijd.


Volledige contact gegevens: http://www.documentfoundation.org/contact/
TDF juridische details: http://www.documentfoundation.org/imprint

--
Unsubscribe instructions: E-mail to announce+h...@nl.libreoffice.org
List archive: http://listarchives.libreoffice.org/nl/announce/

Antwoord per e-mail aan