*The Document Foundation kondigt LibreOffice 4.0.1 aan*

/*Impress Remote voor Android nu beschikbaar op ieder platform*/

Berlijn, 6 maart 2013 - The Document Foundation kondigt LibreOffice 4.0.1 aan voor Windows, MacOS en Linux. Het is de eerste uitgave na de succesvolle lancering van LibreOffice 4.0, begin februari, waarvan het aantal upgrades door volledig nieuwe IP adressen is gestegen tot boven de grens van 100.000 per dag (een jaar geleden waren het er maar 25.000).

De LibreOffice Impress Remote is nu beschikbaar voor alle platformen - Linux, MacOS en Windows -- en is te verkrijgen op Google Play (https://play.google.com/store/apps/details?id=org.libreoffice.impressremote&hl=en.

Waarvan de handleiding beschikbaar is op de wiki: https://wiki.documentfoundation.org/Development/Impress/RemoteHowTo.

De nieuwste uitgave is een stap voorwaarts in het verbeteren van de algehele kwaliteit van LibreOffice 4.0. Voor het gebruik in bedrijven, adviseert The Document Foundation echter de stabielere versie LibreOffice 3.6.5, waarvoor professionele ingenieurs niveau-3-support support leveren.

Het documentatie team heeft de handleiding "Getting Started with LibreOffice 4.0" uitgebracht, die in PDF en ODF formaat verkrijgbaar is van de website (http://www.libreoffice.org/get-help/documentation/). De Nederlandstalige versie wordt voorbereid en later uitgebracht.

LibreOffice gebruikers, bepleiters van vrije software en community-leden kunnen The Document Foundation ondersteunen met een donatie op _http://donate.libreoffice.org_ <http://donate.libreoffice.org/>. Het gedoneerde geld wordt gebruikt voor de steeds groeiende infrastructuur.

LibreOffice 4.0.1 kan per direct worden gedownload vanaf de volgende locatie: http://www.libreoffice.org/download/.

Extensies zijn beschikbaar op: http://extensions.libreoffice.org/extension-center.

Logbestanden met veranderingen zijn beschikbaar op: https://wiki.documentfoundation.org/Releases/4.0.1/RC1 (verbeterd in 4.0.1.1) en https://wiki.documentfoundation.org/Releases/4.0.1/RC2 (verbeterd in 4.0.1.2).

= = einde persbericht


 = = Perscontacten Nederland en Vlaanderen
Cor Nouws
Mobiel: + 31 (0)6 25 20 7001
E-mail: cor.no...@documentfoundation.org <mailto:cor.no...@documentfoundation.org>
  skype: cornouws

Luc Castermans
    E-mail: libreoffic...@gmail.com <mailto:libreoffic...@gmail.com>

 = = Over The Document Foundation (TDF)

The Document Foundation is een open, onafhankelijke en zelfsturende meritocratische organisatie, gevestigd in Berlijn als een Duitse 'Stiftung', die haar fundamenten gebouwd heeft op tien jaar toegewijd werk van de OpenOffice.org gemeenschap. TDF bouwt het beste vrije officepakket en is daarvoor gestart vanuit het vertrouwen dat de cultuur, die hoort bij een onafhankelijke stichting, het beste naar boven brengt bij zakelijke en vrijwillige bijdragers. TDF staat open voor ieder individu, dat instemt met haar basiswaarden en bijdraagt aan haar activiteiten. TDF verwelkomt ook de deelname van bedrijven, bijvoorbeeld door het sponsoren van individuen, die als gelijke samenwerken met andere deelnemers uit de gemeenschap. Sinds januari 2013 telt TDF meer dan 140 leden en meer dan tweeduizend vrijwilligers en deelnemers wereldwijd.


Volledige contact gegevens: http://www.documentfoundation.org/contact/
TDF juridische details: http://www.documentfoundation.org/imprint


--
Unsubscribe instructions: E-mail to announce+h...@nl.libreoffice.org
List archive: http://listarchives.libreoffice.org/nl/announce/

Antwoord per e-mail aan