Verschillende nieuwe ontwikkelaars in Engineering Steering Committee


Berlijn, 4 oktober 2013 – The Document Foundation (TDF) kondigt LibreOffice 4.1.2 aan voor Windows, MacOS en Linux. Het is de tweede micro-release van de LibreOffice 4.1-familie, die gekenmerkt wordt door een groot aantal verbeteringen voor interoperabiliteit met bestandsformaten die bedrijfseigendom zijn en oude bestandsformaten.

De nieuwe release is een stap voorwaarts in het proces van het verbeteren van de algehele kwaliteit en stabiliteit van LibreOffice 4.1. Voor het gebruik in bedrijven echter, adviseert The Document Foundation LibreOffice 4.0.5 (4.0.6 wordt binnenkort verwacht), met ondersteuning door gecertificeerde professionals.

LibreOffice 4.1.2 verschijnt een week na de LibreOffice Conferentie in
Milaan, waar de gemeenschap van over de hele wereld bij elkaar kwam om te werken aan en te discussiëren over de ontwikkeling en kwaliteitsborging van de software. Daarnaast was er aandacht voor ODF, interoperabiliteit met bestandsformaten die bedrijfseigendom zijn, gemeenschap en marketing.

Gedurende de conferentie zijn er verschillende nieuwe ontwikkelaars toegetreden tot het Engineering Steering Committee. Dat heeft nu 18 leden: Stephan Bergmann - Red Hat, Rene Engelhard - vrijwilliger, Lionel Mamane - vrijwilliger, Adam Fyne - CloudOn, Christian Lohmair - TDF, Michael Meeks - Collabora, Bjoern Michaelsen - Canonical, Markus Mohrhard - Collabora (trainee), Caolan McNamara - Red Hat, Eike Rathke - Red Hat, David Tardon - Red Hat, Norbert Thiebaud - vrijwilliger Andras Timar - Collabora, Robinson Tryon - vrijwilliger, Eilidh McAdam - Lanedo, Mirek Mazel - vrijwilliger, Ahmad Hussein Al-Harthi - MOTAH, en Miklos Vajna - Collabora.


= = LibreOffice Downloaden

LibreOffice 4.1.2 kan per direct worden gedownload van de volgende locatie: http://nl.libreoffice.org/download


= = Logbestanden met veranderingen, gerepareerde fouten, ten opzichte van LibreOffice 4.1.1

 - https://wiki.documentfoundation.org/Releases/4.1.2/RC3
 (verbeterd in 4.1.2.3)
 - https://wiki.documentfoundation.org/Releases/4.1.2/RC2
 (verbeterd in 4.1.2.2) en:
 - https://wiki.documentfoundation.org/Releases/4.1.1/RC1
 (verbeterd in 4.1.2.1) = = Perscontacten Nederland en Vlaanderen

Twitter
  @LibreOffice_NL
Cor Nouws
  Mobiel: 06 25 20 7001
  E-mail: cor.no...@documentfoundation.org
Luc Castermans
  E-mail: libreoffic...@gmail.com


 = = Over The Document Foundation (TDF)

The Document Foundation is een open, onafhankelijke en zelfsturende meritocratische organisatie, gevestigd in Berlijn als een Duitse 'Stiftung', die haar fundamenten gebouwd heeft op tien jaar toegewijd werk van de OpenOffice.org gemeenschap. TDF is gestart vanuit het vertrouwen dat de cultuur die hoort bij een onafhankelijke stichting, het beste naar boven brengt in zakelijke en vrijwillige bijdragers, en zal zorgen voor het beste vrije officepakket. TDF staat open voor ieder individu die instemt met haar basiswaarden en die bijdraagt aan haar activiteiten, en verwelkomt ook in het bijzonder deelname van bedrijven, bijvoorbeeld door het sponsoren van individuen, die als gelijke samenwerken met anderen deelnemers uit de gemeenschap. Per medio 2013 heeft TDF circa 150 leden en meer dan duizend vrijwilligers en deelnemers wereldwijd.


Volledige contact gegevens: http://www.documentfoundation.org/contact/
TDF juridische details: http://www.documentfoundation.org/imprint


--
 http://nl.libreoffice.org
 The Document Foundation - Member Membership Committee
 - blog  : cor4office-nl.blogspot.com


--
Unsubscribe instructions: E-mail to announce+unsubscr...@nl.libreoffice.org
List archive: http://listarchives.libreoffice.org/nl/announce/

Antwoord per e-mail aan