The Document Foundation kondigt LibreOffice 4.0.6 aan


Berlijn, 24 oktober 2013 – The Document Foundation (TDF) kondigt LibreOffice 4.0.6 aan voor Windows, OS X en Linux. Het is de zesde en waarschijnlijk laatste micro-release van de LibreOffice 4.0-familie, en is gericht op toepassing in bedrijven - met professionele ondersteuning - en op de meer behoudende gebruikers.

LibreOffice 4.0.6 bevat ten opzichte van de vorige uitgave reparaties van bijna 70 fouten en regressies, dankzij het werk van een groeiend aantal QA-vrijwilligers.

LibreOffice 4.0.6 is niet bedoeld voor gebruikers van de verder gevorderde 4.1-familie, die extra functies biedt. LibreOffice 4.1.3 zal binnenkort worden aangekondigd.


 = = LibreOffice Downloaden

LibreOffice 4.0.6 kan per direct worden gedownload van de volgende locatie: http://www.libreoffice.org/download/.

Logbestanden met veranderingen zijn beschikbaar op:
- https://wiki.documentfoundation.org/Releases/4.0.6/RC2 (verbeterd in 4.0.6.2) - https://wiki.documentfoundation.org/Releases/4.0.6/RC1 (verbeterd in 4.0.6.1)


 = = Perscontacten Nederland en Vlaanderen

Twitter
  @LibreOffice_NL
Cor Nouws
  Mobiel: 06 25 20 7001
  E-mail: cor.no...@documentfoundation.org
Luc Castermans
  E-mail: libreoffic...@gmail.com


 = = Over The Document Foundation (TDF)

The Document Foundation is een open, onafhankelijke en zelfsturende meritocratische organisatie, gevestigd in Berlijn als een Duitse 'Stiftung', die haar fundamenten gebouwd heeft op tien jaar toegewijd werk van de OpenOffice.org gemeenschap. TDF is gestart vanuit het vertrouwen dat de cultuur die hoort bij een onafhankelijke stichting, het beste naar boven brengt in zakelijke en vrijwillige bijdragers, en zal zorgen voor het beste vrije officepakket. TDF staat open voor ieder individu die instemt met haar basiswaarden en die bijdraagt aan haar activiteiten, en verwelkomt ook in het bijzonder deelname van bedrijven, bijvoorbeeld door het sponsoren van individuen, die als gelijke samenwerken met anderen deelnemers uit de gemeenschap. Per oktober 2013 heeft TDF meer dan 170 leden en meer dan 2000 vrijwilligers en deelnemers wereldwijd.


Volledige contact gegevens: http://www.documentfoundation.org/contact/
TDF juridische details: http://www.documentfoundation.org/imprint


--
 http://nl.libreoffice.org
 - twitter : @LibreOffice_NL
 Cor Nouws
 The Document Foundation - Member Membership Committee
 - mobile : +31 (0)6 25 20 7001
 - blog  : cor4office-nl.blogspot.com


--
Unsubscribe instructions: E-mail to announce+unsubscr...@nl.libreoffice.org
List archive: http://listarchives.libreoffice.org/nl/announce/

Antwoord per e-mail aan