The Document Foundation brengt LibreOffice 4.1.3 uit


Berlijn, 1 november 2013 – The Document Foundation (TDF) kondigt LibreOffice 4.1.3 aan voor Windows, Mac OS X en Linux. Het is de derde micro-release van de LibreOffice 4.1-familie, die gekenmerkt wordt door een groot aantal verbeterde mogelijkheden voor interoperabiliteit met bedrijfseigen en legacy- bestandsformaten.

De nieuwe release is een volgende stap in het proces van het verbeteren van de algehele kwaliteit en stabiliteit van LibreOffice 4.1. Voor het gebruik in bedrijven echter, adviseert The Document Foundation LibreOffice 4.0.6 met eventueel ondersteuning van gecertificeerde professionals.

LibreOffice 4.1.3 arriveert net bij de start van het LibreOffice HackFest in Frieburg, Duitsland (https://wiki.documentfoundation.org/Hackfest/Freiburg2013) De gemeenschap komt bij elkaar daar om samen te werken aan EasyHacks onder leiding van ervaren gecertifceerde ontwikkelaars zoals Thorsten Behrens, Eilidh McAdam, Bjoern Michaelsen, Markus Mohrhard, Eike Rathke en Michael Stahl.


 = = LibreOffice Downloaden

LibreOffice 4.1.3 kan per direct worden gedownload van de volgende locatie:
 - http://nl.libreoffice.org/download/


 = = Wijzigingen in LibreOffice 4.1.3

Logbestanden met veranderingen, opgeloste fouten, ten opzichte van LibreOffice 4.1.2 zijn beschikbaar op: - https://wiki.documentfoundation.org/Releases/4.1.3/RC2 (verbeterd in 4.1.3.2) en: - https://wiki.documentfoundation.org/Releases/4.1.3/RC1 (verbeterd in 4.1.3.1)


 = = Overzicht "Waarom LibreOffice"
 - http://nl.libreoffice.org/functies/waarom-libreoffice-in-een-notedop/ = = Perscontacten Nederland en Vlaanderen

Twitter
  @LibreOffice_NL
Cor Nouws
  Mobiel: 06 25 20 7001
  E-mail: cor.no...@documentfoundation.org
Luc Castermans
  E-mail: libreoffic...@gmail.com


 = = Over The Document Foundation (TDF)

The Document Foundation is een open, onafhankelijke en zelfsturende meritocratische organisatie, gevestigd in Berlijn als een Duitse 'Stiftung', die haar fundamenten gebouwd heeft op tien jaar toegewijd werk van de OpenOffice.org gemeenschap. TDF is gestart vanuit het vertrouwen dat de cultuur die hoort bij een onafhankelijke stichting, het beste naar boven brengt in zakelijke en vrijwillige bijdragers, en zal zorgen voor het beste vrije officepakket. TDF staat open voor ieder individu die instemt met haar basiswaarden en die bijdraagt aan haar activiteiten, en verwelkomt ook in het bijzonder deelname van bedrijven, bijvoorbeeld door het sponsoren van individuen, die als gelijke samenwerken met anderen deelnemers uit de gemeenschap. Per oktober 2013 heeft TDF 172 leden en meer dan 2000 vrijwilligers en deelnemers wereldwijd.


Volledige contact gegevens: http://www.documentfoundation.org/contact/
TDF juridische details: http://www.documentfoundation.org/imprint


--
 http://nl.libreoffice.org
 - twitter : @LibreOffice_NL
 Cor Nouws
 The Document Foundation - Member Membership Committee
 - mobile : +31 (0)6 25 20 7001
 - blog  : cor4office-nl.blogspot.com


--
Unsubscribe instructions: E-mail to announce+unsubscr...@nl.libreoffice.org
List archive: http://listarchives.libreoffice.org/nl/announce/

Antwoord per e-mail aan