I have the same issue while using win_packageto install applications on 
remote windows servers. in the log ansible is giving status code 200 thrice 
and then status code 500 consistently.

let me know, if you got any workaround.

Thank you

On Thursday, 8 March 2018 02:32:51 UTC-5, Namasivayam C wrote:
>
>
> I am new to Ansible and I'm trying to configure windows 2012 R2 from RHEL 
> 7 Ansible Node. I'm able to establish connection between them using Winrm 
> Credssp. Below is /etc/ansible/group_vars/windows.yml file
>
>
> COMPONENT NAME
> urllib3.connectionpool https://192.168.2.211:5986 "POST /wsman HTTP/1.1" 
> 500 1320
>
>
> ANSIBLE VERSION
> ansible 2.3.1.0
>
> python version = 2.7.5
>
>
> ansible_user: admin
> ansible_password: XXXXXXX
> ansible_winrm_scheme: https
> ansible_winrm_transport: credssp
> ansible_port: 5986
> ansible_connection: winrm
> ansible_winrm_server_cert_validation: ignore
> validate_certs: false
>
> When I execute win_ping module for testing connection from Ansible node to 
> Windows 2012 R2 server it was successful.
>
> [root@Ansible-Server playbooks]# ansible windows -m win_ping
> XX.XX.XX.XX | SUCCESS => {
> "changed": false,
> "ping": "pong"
> }
>
> But When I have tried executing Windows 2012 R2 playbook file, after 
> submitting ansible-playbook playbook.yml command, it is continuously 
> waiting for indefinite time, as It is not completing.
>
> Below is the log that is constantly displaying same. Waiting continuously. 
> /var/log/ansible/log
>
> 2018-03-07 19:34:14,255 urllib3.connectionpool https://192.168.2.211:5986 
> "POST 
> /wsman HTTP/1.1" 500 1320
> 2018-03-07 19:34:34,256 urllib3.connectionpool https://192.168.2.211:5986 
> "POST 
> /wsman HTTP/1.1" 500 1320
> 2018-03-07 19:34:54,256 urllib3.connectionpool https://192.168.2.211:5986 
> "POST 
> /wsman HTTP/1.1" 500 1320
> 2018-03-07 19:35:14,258 urllib3.connectionpool https://192.168.2.211:5986 
> "POST 
> /wsman HTTP/1.1" 500 1320
> 2018-03-07 19:35:34,257 urllib3.connectionpool https://192.168.2.211:5986 
> "POST 
> /wsman HTTP/1.1" 500 1320
> 2018-03-07 19:35:54,272 urllib3.connectionpool https://192.168.2.211:5986 
> "POST 
> /wsman HTTP/1.1" 500 1320
> 2018-03-07 19:36:14,272 urllib3.connectionpool https://192.168.2.211:5986 
> "POST 
> /wsman HTTP/1.1" 500 1320
> 2018-03-07 19:36:34,273 urllib3.connectionpool https://192.168.2.211:5986 
> "POST 
> /wsman HTTP/1.1" 500 1320
> 2018-03-07 19:36:54,273 urllib3.connectionpool https://192.168.2.211:5986 
> "POST 
> /wsman HTTP/1.1" 500 1320
> 2018-03-07 19:37:14,273 urllib3.connectionpool https://192.168.2.211:5986 
> "POST 
> /wsman HTTP/1.1" 500 1320
> 2018-03-07 19:37:34,273 urllib3.connectionpool https://192.168.2.211:5986 
> "POST 
> /wsman HTTP/1.1" 500 1320
> 2018-03-07 19:37:54,274 urllib3.connectionpool https://192.168.2.211:5986 
> "POST 
> /wsman HTTP/1.1" 500 1320
> 2018-03-07 19:38:14,274 urllib3.connectionpool https://192.168.2.211:5986 
> "POST 
> /wsman HTTP/1.1" 500 1320
> 2018-03-07 19:38:34,274 urllib3.connectionpool https://192.168.2.211:5986 
> "POST 
> /wsman HTTP/1.1" 500 1320
> 2018-03-07 19:38:54,274 urllib3.connectionpool https://192.168.2.211:5986 
> "POST 
> /wsman HTTP/1.1" 500 1320
>
> above log continues/updates same for every 20 sec.
>
> Could you please any one suggest where it' got stuck and how i can 
> identify and troubleshoot .
>
>
>
>

-- 
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"Ansible Project" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
to ansible-project+unsubscr...@googlegroups.com.
To post to this group, send email to ansible-project@googlegroups.com.
To view this discussion on the web visit 
https://groups.google.com/d/msgid/ansible-project/b3088ba8-e074-4592-a919-3d6c9a497ff5%40googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

Reply via email to