did you ever figure this out?

On Monday, 30 May 2016 18:08:33 UTC+1, Kael Fischer  wrote:
> I'm trying to get the bareos-sd to communicate with a HP LTO-5 3280 SAS 
> connected tape drive.  OS say the symbolic name is Tape0.  Does anyone know 
> the proper syntax? Or is this a permissions problem (note i am running the 
> tests as Administrator)
> 
> It appears that the windows binaries are built with mingw, so I have checked 
> the typical ways that mingw programs use to see SCSI tape drives, and have 
> tried a lot of variations on:
> 
> Archive Device = \\.\tape0 
> 
> [forward slashes, double backslashes, TAPE0, Tape0, tape0, etc.]
> 
> ===Typical Output===
> C:\Program Files\Bareos>btape LTO-5
> Tape block granularity is 1024 bytes.
> 30-May 10:25 btape JobId 0: Error: stored/dev.c:153 Unable to stat device 
> //./tape0: ERR=The operation completed successfully.
> ===
> or
> ===
> C:\Program Files\Bareos>btape LTO-5
> Tape block granularity is 1024 bytes.
> 30-May 10:25 btape JobId 0: Error: stored/dev.c:153 Unable to stat device 
> //./tape0: ERR=The operation completed successfully.
> ===
> 
> The setup is:
> Win7 professional
> winbareos-15.2.2-postvista-64-bit-r37.1
> Adaptec 2249100 SAS HBA
> HP Storageworks Ultrium 3280 SAS
> 
> TIA,
> Kael

-- 
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"bareos-users" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
to bareos-users+unsubscr...@googlegroups.com.
To post to this group, send email to bareos-users@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

Reply via email to