On Tue, Sep 20, 2016 at 12:32 PM, Robert Nelson <robertcnel...@gmail.com> wrote:
> On Tue, Sep 20, 2016 at 12:17 PM, Robert Nelson <robertcnel...@gmail.com> 
> wrote:
>> On Tue, Sep 20, 2016 at 12:05 PM, Dave Lynch <dhlyn...@gmail.com> wrote:
>>> That image is not working for me either.
>>>
>>> If I am following this, there is an issue where the eMMC is being
>>> partitioned as if it is 4G instead of 2G correct ?
>>>
>>> If I just modify the sfdisk portion of the Flash script will that correct
>>> this ?
>>>
>>
>> Humm..
>>
>> i had just tested
>> BBB-eMMC-flasher-debian-8.5-console-armhf-2016-09-09-2gb.img.xz this
>> morning on a Rev C.. (it had flashed just fine)
>>
>> Let's try it on one of my old A5A's.. (that's close to your A6)..
>
> So on my A5A...
>
>
> U-Boot SPL 2016.09-rc2-00001-g2e7c9a7 (Sep 09 2016 - 14:20:16)
> Trying to boot from MMC2
> Expected Linux image is not found. Trying to start U-boot
>
>
> U-Boot 2016.09-rc2-00001-g2e7c9a7 (Sep 09 2016 - 14:20:16 -0500),
> Build: jenkins-github_Bootloader-Builder-446
>
> DRAM:  512 MiB
> Reset Source: Power-on reset has occurred.
> MMC:   OMAP SD/MMC: 0, OMAP SD/MMC: 1
> Using default environment
>
> Board: BeagleBone Black
> Net:
> Warning: ethernet@4a100000 using MAC address from ROM
> eth0: ethernet@4a100000
> Press SPACE to abort autoboot in 2 seconds
> board_name=[A335BNLT] ...
> board_rev=[0A5A] ...
> Card did not respond to voltage select!
> Card did not respond to voltage select!
> Card did not respond to voltage select!
> gpio: pin 56 (gpio 56) value is 0
> gpio: pin 55 (gpio 55) value is 0
> gpio: pin 54 (gpio 54) value is 0
> gpio: pin 53 (gpio 53) value is 1
> Card did not respond to voltage select!
> Card did not respond to voltage select!
> ** First descriptor is NOT a primary desc on 1:1 **
> switch to partitions #0, OK
> mmc1(part 0) is current device
> ** No partition table - mmc 1 **
> gpio: pin 56 (gpio 56) value is 0
> gpio: pin 55 (gpio 55) value is 0
> gpio: pin 54 (gpio 54) value is 0
> gpio: pin 53 (gpio 53) value is 1
> ** First descriptor is NOT a primary desc on 1:1 **
> switch to partitions #0, OK
> mmc1(part 0) is current device
> ** First descriptor is NOT a primary desc on 1:1 **
> gpio: pin 54 (gpio 54) value is 1
> ** No partition table - mmc 1 **
> Checking for: /uEnv.txt ...
> ** No partition table - mmc 1 **
> Checking for: /boot.scr ...
> ** No partition table - mmc 1 **
> Checking for: /boot/boot.scr ...
> ** No partition table - mmc 1 **
> Checking for: /boot/uEnv.txt ...
> ** No partition table - mmc 1 **
> ** No partition table - mmc 1 **
> ** No partition table - mmc 1 **
> ** No partition table - mmc 1 **
> ** No partition table - mmc 1 **
> ** No partition table - mmc 1 **
> ** No partition table - mmc 1 **
> starting USB...
> USB0:   Port not available.
> ethernet@4a100000 Waiting for PHY auto negotiation to complete
>
> Crap!

=> mmc list
OMAP SD/MMC: 0
OMAP SD/MMC: 1 (eMMC)
=> mmc dev 1
** First descriptor is NOT a primary desc on 1:1 **
switch to partitions #0, OK
mmc1(part 0) is current device
=> mmc part
## Unknown partition table type 0
=> ums 0 mmc 1
UMS: LUN 0, dev 1, hwpart 0, sector 0x0, count 0x394000
musb-hdrc: peripheral reset irq lost!

x86 (usb)

[13599.751428] sd 6:0:0:0: [sdb] Attached SCSI removable disk
[14831.039791] sd 6:0:0:0: [sdb] 3751936 512-byte logical blocks:
(1.92 GB/1.79 GiB)
[14831.040085] sd 6:0:0:0: [sdb] Write Protect is off
[14831.040088] sd 6:0:0:0: [sdb] Mode Sense: 0f 00 00 00
[14831.040409] sd 6:0:0:0: [sdb] Write cache: enabled, read cache:
enabled, doesn't support DPO or FUA
[14831.052981] sd 6:0:0:0: [sdb] Attached SCSI removable disk
voodoo@hades:/opt/images/elinux/2016-09-09/flasher$ sudo fdisk -l /dev/sdb
[sudo] password for voodoo:
Disk /dev/sdb: 1.8 GiB, 1920991232 bytes, 3751936 sectors
Units: sectors of 1 * 512 = 512 bytes
Sector size (logical/physical): 512 bytes / 512 bytes
I/O size (minimum/optimal): 512 bytes / 512 bytes
voodoo@hades:/opt/images/elinux/2016-09-09/flasher$

okay, that's not good, even the block exported to my x86 linux desktop
is not showing a partition..

Regards,

-- 
Robert Nelson
https://rcn-ee.com/

-- 
For more options, visit http://beagleboard.org/discuss
--- 
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"BeagleBoard" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
to beagleboard+unsubscr...@googlegroups.com.
To view this discussion on the web visit 
https://groups.google.com/d/msgid/beagleboard/CAOCHtYh9aN-MX%3Dianikx8zajnt2jy8%2B1bd5ZyKAiYd-dQdwiVg%40mail.gmail.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

Reply via email to