Noi, initiatorii proiectului "In cautarea Bucurestiului pierdut" (proiect despre care puteti citi mai multe pe bucurestiulpierdut.ro), impreuna cu expertii Dan Nicusor, Romulus Andrei-Bena, Lorin Niculae, ne intalnim cu locuitorii zonelor protejate cartate pentru care vom realiza planuri de valorificare.

In urma concursului de explorare urbana, am descoperit numeroase probleme cu care se confrunta zonele protejate din Bucuresti. Prin concursul online de propuneri, acest lucru a fost reafirmat. Acum a venit timpul sa vorbim cu locuitorii zonelor explorate si sa vedem cum le afecteaza viata de zi cu zi problemele de "urbanism" si sa ii intrebam pe cei direct afectati de aceste situatii cum le vad ei rezolvate.

Astfel, vor avea loc doua intalniri in doua dintre zonele protejate cartate ale Bucurestiului. Marti, 27 iulie, vom organiza o intalnire cu cetatenii care locuiesc in zona Labirint. Intalnirea va avea loc la Colegiul National Matei Basarab din str. Matei Basarab nr. 32, incepand cu ora 18.30. Miercuri, 28 iulie, vom organiza o intalnire cu cetatenii care locuiesc in zona Caderea Bastiliei. Intalnirea va avea loc la sediul Fundatiei Soros din strada Caderea Bastiliei, nr. 33, incepand cu ora 18.30.

Scopul acestor intalniri este acela de a afla "la fata locului" care sunt problemele cu care se confrunta locuitorii zonelor protejate cartate si de a identifica impreuna posibile solutii la acestea.

Daca locuiesti in una din aceste zone sau daca drumul spre locul tau de munca trece pe acolo, daca localul tau preferat este in zona, daca esti pasionat de cladirile vechi si te intereseaza ce se intampla cu ele sau daca, pur si simplu, iubesti Bucurestiul, te asteptam la aceste intalniri ca sa regasim Bucurestiul Pierdut.Va asteptam!

Centrul de Resurse pentru participare publica - CeRe

Asociatia Salvati Bucurestiul

Asociatia Bucuresti


Raspunde prin e-mail lui