Sunt remarci si propuneri (?) firesti si cu punere in aplicare imediata - mai toti fiind inscrisi pe grupul-mama Civic Bucuresti... Unirea facand puterea, este buna o convergenta a discutiilor iubitorilor Bucurestilor pt ierarhizarea prioritatii problemelor si evitarea derizoriului... Parcurgem o vreme cand patrimoniul comun - baza de relansare turistica viitoare si proprietate a urmasilor - este agresat fara precedent, din interes speculativ sau...prostie... Avem ca obiectiv comun apararea valorilor perene, viata civilizata si armonioasa a locuitorilor, educarea cetateneasca si controlul colectiv al autoritatilor si specialistilor delegati pe aceste directii... Trebuie sa continuam spiritul si traditia locului, preluand si invatand din experienta si valorile inaintasilor, dar preluand si energia si universalitatea tinerilor. Luptam pt Bucuresti - exemplu si sinteza a intregii tari, dar ne si solidarizam cu toate marile probleme de interes national... Si este o lupta grea, fiind multe probleme, iar autoritatile tot mai deprofesionalizate si indolente...
DG


On 8/3/2010 3:56 AM, Alexandru Mironov wrote:
Si eu sunt de acord. Intr-adevar, e suparator sa primesc aceleasi mesaje de 3-4 ori.
Singura mea rugaminte este sa se pastreze, pe cat posibil, regulile vechi:
- ne referim doar la subiectul care ne intereseaza: patrimoniul urban, demolari etc. - fara atacuri politice: asta nu inseamna ca nu poate fi criticat primarul general sau ministrul culturii, dar sa ne abtinem de la afirmatii de genul "UDMR-ul e rau si vrea sa vanda Romania" (am evitat in mod voit cazul oricarui alt partid) etc.
Va multumesc,
Alexandru-Murad Mironov
University of Bucharest
Ph.: (40) 723 313582


------------------------------------------------------------------------
*From:* Nicusor Dan <n...@dnt.ro>
*To:* romania...@yahoogroups.com; pro-bucure...@yahoogroups.com; cetatea_...@yahoogroups.com; consiliul-cetateni...@yahoogroups.com; Bucuresti@yahoogroups.com
*Sent:* Mon, August 2, 2010 6:15:47 PM
*Subject:* [cetatea_mea] 2 propuneri pentru grupurile de discutii pentru Bucuresti

1. Sa fie reunite cele 5 grupuri:

bucure...@yahoogrou ps.com <mailto:Bucuresti@yahoogroups.com>;

Consiliul-Cetatenil o...@yahoogroups. com <mailto:consiliul-cetateni...@yahoogroups.com>;

cetatea_mea@ yahoogroups. com <mailto:cetatea_...@yahoogroups.com>;

romania...@yahoogro ups.com <mailto:romania...@yahoogroups.com>;

Pro-Bucuresti@ yahoogroups. com <mailto:pro-bucure...@yahoogroups.com>;

la grupul-mama bucure...@yahoogrou ps.com <mailto:Bucuresti@yahoogroups.com>. Fiecare din celelalte 4 grupuri au fost create din ratiuni organizatorice in urma cu citiva ani, ratiuni care nu se mai justifica in acest moment. E neplacut sa primim aceleasi mesaje multiplicate de 3-4 ori.

2. Expeditorii sa mentioneze cu exactitate in â??Subjectâ?? subiectul la care se refera. Altfel e foarte greu sa se regaseasca un subiect in lista de mailuri.

Sper sa fiti de acord cu propunerile, care ne vor usura comunicarea prin aceste canale de informatie utile.

Nicusor Dan

Raspunde prin e-mail lui