Grupul de cetateni „Initiativa Favorit”, impreuna cu Centrul de Resurse pentru participare publica organizeaza evenimentul in aer liber „Favorit renaste”, ce va avea loc in fata cinematografului Favorit din Drumul Taberei (Bucuresti) miercuri, 11 august, incepand cu ora 19.00.

Prin eveniment, unul dintre primele de acest fel din Romania, locuitorii din zona Favorit vor arata autoritatilor ce ar putea fi facut in interiorul cladirii in cazul in care aceasta ar fi pusa la dispozitie de catre primarie. Totodata, se vor strange semnaturi din partea celor prezenti pentru a sustine petitia de redare a cinematografului cartierului Drumul Taberei si bucurestenilor.

La eveniment, pentru a imagina atmosfera ce poate fi regasita in interiorul cinematografului, grupul "Initiativa Favorit" va propune:

Vânătoare de comori, la care vor participa copii şi care va arăta importanţa pe care a avut-o cinematografului în perioada în care funcţiona
Atelier de biblioteca
Atelier de ludoteca
Colţ al seniorilor
Comedia del’ arte

Iniţiativa Favorit este un grup informal de cetăţeni din cartierul Drumul Taberei, zona Favorit, care îşi doreşte antrenarea comunităţii din această zonă în activităţi menite să îmbunătăţească traiul cetăţenilor din Favorit prin aducerea problemelor lor în atenţia autorităţilor locale, precum şi prin realizarea de mici proiecte locale. În speranţa că veţi fi alături de noi, vă stăm la dispoziţie pentru orice informaţii suplimentare la adresa initiativa.favo...@gmail.co m sau la telefon 0726 621 227

Cu deosebita consideratie,
Grupul "Initiativa Favorit"


Raspunde prin e-mail lui