“Spatiul public nu inceteaza sa fie o batalie a tuturor. El nu este opera de arta a catorva” – Ciprian Mihali

Spatiul public pare sa nu mai apartina nimanui. Exista insa primarii care modeleaza spatiul public pe nevoile si dorintelor actorilor sociali. Si exista si cetateni si organizatii care au un cuvant de spus in organizarea spatiului public. Gala Premiilor Participarii Publice demonstreaza ca spatiul public poate apartine tuturor!

Primariile, organizatiile si cetatenii care au reusit cu succes sa promoveze hotarari prin care sa transforme spatiul public intr-un spatiu care sa reprezinte “publicul” au anul acesta o categorie speciala in cadrul Premiilor Participarii Publice, "(Re)Generarea spatiului public". Gala de premiere, organizata de Centrul de Resurse pentru participare publica - CeRe in parteneriat cu The Ark si Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale (ANPCDEFP) va avea loc in data de 23 septembrie la Bursa de Marfuri Bucuresti.

Pentru a intra in competitie, trebuie sa va inscrieti povestea de succes in Depozitele CeRe astfel:

Pasul 1: Accesati www.ce-re.ro/depozite

Pasul 2: Descarcati si completati formularul de inscriere (nu uitati ca puteti consulta ghidul de completare)

Pasul 3: Trimiteti formularul la depoz...@ce-re.ro sau prin fax la numarul 031 1050 755 dar nu mai tarziu de 31 august 2010.Pentru nelamuriri in completarea formularului, ne puteti scrie la adresa de email depoz...@ce-re.ro sau la telefon 031 1050 755, persoana de contact Alexandra Duta. Daca doriti sa cititi mai multe despre prima editie a Galei Premiilor Participarii Publice si despre proiectele premiante, puteti accesa linkul www.ce-re.ro/premii.
Raspunde prin e-mail lui