I've just unboxed a 5ghz ePMP sync lite AP, it has 2.4.5 and it won't 
take any firmware update, even 2.5. The system log shows:

Jan  1 00:43:25 Cambium-Device admin[x.x.x.x]: local_upload_image: Failed to 
upload file

Has anybody seen this before? I have never had trouble with any firmware 
updates before.

-- 
-----------------------------------------------
-  Nick Bright                                -
-  Vice President of Technology               -
-  Valnet -=- We Connect You -=-              -
-  Tel 888-332-1616 x 315 / Fax 620-331-0789  -
-  Web http://www.valnet.net/                 -
-----------------------------------------------
- Are your files safe?                        -
- Valnet Vault - Secure Cloud Backup          -
- More information & 30 day free trial at     -
- http://www.valnet.net/services/valnet-vault -
-----------------------------------------------

This email message and any attachments are intended solely for the use of the 
addressees hereof. This message and any attachments may contain information 
that is confidential, privileged and exempt from disclosure under applicable 
law. If you are not the intended recipient of this message, you are prohibited 
from reading, disclosing, reproducing, distributing, disseminating or otherwise 
using this transmission. If you have received this message in error, please 
promptly notify the sender by reply E-mail and immediately delete this message 
from your system.

_______________________________________________
Cambium-users mailing list
Cambium-users@wispa.org
http://lists.wispa.org/mailman/listinfo/cambium-users

Reply via email to