Hello again

I'm experimenting with the 10G port, however when I tried to run the tut_2,
the following problem arises:

rolando@rolando-MS-7815:~/codigo_ROACH/tut2$ sudo python tut2.py
192.168.100.2 -s
[sudo] password for rolando:
Connecting to server 192.168.100.2...  ok

------------------------
Programming FPGA... ok
---------------------------
Disabling output... done
---------------------------
Port 0 linkup:  True
Port 3 linkup:  True
---------------------------
Configuring receiver core... <type 'exceptions.RuntimeError'>
('Request tap-start failed.\n  Request: ?tap-start tap0 gbe3 192.168.3.16
60000 02:02:C0:A8:03:10\n  Reply: !tap-start fail.',)
Request tap-start failed.
  Request: ?tap-start tap0 gbe3 192.168.3.16 60000 02:02:C0:A8:03:10
  Reply: !tap-start fail.
FAILURE DETECTED. Log entries:
192.168.100.2: Starting thread Thread-1
192.168.100.2: #version poco-0.1
192.168.100.2: #build-state poco-0.2804
192.168.100.2: ?progdev tut2.bof

192.168.100.2: !progdev ok 528
192.168.100.2: Programming FPGA with tut2.bof... ok.
192.168.100.2: ?write pkt_sim_enable 0 \0\0\0\0

192.168.100.2: !write ok
192.168.100.2: ?read pkt_sim_enable 0 4

192.168.100.2: !read ok \0\0\0\0
192.168.100.2: Write        0 to register pkt_sim_enable at offset 0 ok.
192.168.100.2: ?read gbe0_linkup 0 4

192.168.100.2: !read ok \0\0\0
192.168.100.2: ?read gbe3_linkup 0 4

192.168.100.2: !read ok \0\0\0
192.168.100.2: Starting tgtap driver instance for tap-start: tap0 gbe3
192.168.3.16 60000 02:02:C0:A8:03:10
192.168.100.2: ?tap-start tap0 gbe3 192.168.3.16 60000 02:02:C0:A8:03:10

192.168.100.2: #log error 2416053613647 poco
register\_tap0\_seems\_unavailable
192.168.100.2: !tap-start fail
192.168.100.2: Request tap-start failed.
  Request: ?tap-start tap0 gbe3 192.168.3.16 60000 02:02:C0:A8:03:10
  Reply: !tap-start fail.
None
rolando@rolando-MS-7815:~/codigo_ROACH/tut2$


How do I solve the problem?

I will appreciate any comments ...

Regards

RP

Reply via email to