I installed a server with,

        nginx -v
                nginx version: nginx/1.17.3

        uwsgi --version
                2.0.18

        cgit/cgit.cgi --version
                CGit v1.2.1 | https://git.zx2c4.com/cgit/

                Compiled in features:
                [-] Lua scripting
                [+] Linux sendfile() usage

        cd gitolite
        git log | head
                commit ef9ab68412cbee93c24eb920dbabbb6daa8b1c08
                Author: Sitaram Chamarty <sitar...@gmail.com>
                Date:   Tue Jun 11 11:53:30 2019 +0530

Users/groups are setup as

        id wwwrun
                uid=30(wwwrun) gid=8(www) groups=8(www),475(gitolite)
        id wwwrun-cgit
                uid=474(wwwrun-cgit) gid=8(www) groups=8(www),475(gitolite)
        id gitolite
                uid=475(gitolite) gid=475(gitolite) groups=475(gitolite)

where, nginx/webserver user:group are

        wwwrun:www


gitolite initial repo's are installed

        ls -al /data/git/gitolite/repositories/
                total 16K
                drwxr-x--- 4 gitolite gitolite 4.0K Aug 12 20:05 ./
                drwxr-x--- 9 gitolite gitolite 4.0K Aug 12 20:06 ../
                drwxr-x--- 8 gitolite gitolite 4.0K Aug 12 20:05 
gitolite-admin.git/
                drwxr-x--- 7 gitolite gitolite 4.0K Aug 12 20:05 testing.git/

        cat /data/git/gitolite/projects.list
                testing.git

from desktop, I can checkout from gitolite directly

        git clone git01:gitolite-admin
                Cloning into 'gitolite-admin'...
                remote: Enumerating objects: 6, done.
                remote: Counting objects: 100% (6/6), done.
                remote: Compressing objects: 100% (4/4), done.
                remote: Total 6 (delta 0), reused 0 (delta 0)
                Receiving objects: 100% (6/6), done.

        cat conf/gitolite.conf
                repo gitolite-admin
                    RW+     =   pgnd

                repo testing
                    RW+     =   @all

i can mod, push, etc,

        git clone git01:testing
        cd testing
        touch git-daemon-export-ok
        echo "test1 description" > description
        git add .
        git commit -m 'initial testing commit' -a
        git push origin master

, and changes are correctly reflected @ gitolite server's repo tree.

for cgit web access, uwsgi's cgit config is

        /etc/uwsgi/apps-available/cgit.ini
                [uwsgi]
                master = true
                cheap = true
                idle = 600
                manage-script-name = true
                plugins = cgi,logfile
                cgi = /srv/www/cgi-bin/cgit/cgit.cgi

in browser, @ cgit site page, I see the  CGit UI

        https://i.imgur.com/2zhl7ax.png

but there's no repo content, it simply displays

        No repositories found


        generated by cgit v1.2.1 (git 2.18.1) at 2019-08-13 17:44:46 +0000

iiuc, this is a perm problem.

atm, I see no related errors in

        nginx logs
        uwsgi logs
        systemd journal

what's a likely cause of the "no repositories found"?

_______________________________________________
CGit mailing list
CGit@lists.zx2c4.com
https://lists.zx2c4.com/mailman/listinfo/cgit

Reply via email to