Hi Lee
I have Cenos7 installed and I do see that it is in fact running

[root@nms ~]# systemctl status httpd
● httpd.service - The Apache HTTP Server
   Loaded: loaded (/usr/lib/systemd/system/httpd.service; enabled; vendor
preset: disabled)
   Active: active (running) since Thu 2018-05-17 13:31:18 SAST; 1h 24min ago
     Docs: man:httpd(8)
           man:apachectl(8)
 Main PID: 1025 (httpd)
   Status: "Total requests: 5695; Current requests/sec: 1; Current
traffic:  13KB/sec"
   CGroup: /system.slice/httpd.service
           ├─ 1025 /usr/sbin/httpd -DFOREGROUND
           ├─ 1066 /usr/sbin/httpd -DFOREGROUND
           ├─ 2091 /usr/sbin/httpd -DFOREGROUND
           ├─ 3027 /usr/sbin/httpd -DFOREGROUND
           ├─11306 /usr/sbin/httpd -DFOREGROUND
           ├─12675 /usr/sbin/httpd -DFOREGROUND
           ├─15182 /usr/sbin/httpd -DFOREGROUND
           ├─25129 /usr/sbin/httpd -DFOREGROUND
           ├─26985 /usr/sbin/httpd -DFOREGROUND
           ├─30685 /usr/sbin/httpd -DFOREGROUND
           ├─30730 /usr/sbin/httpd -DFOREGROUND
           ├─31791 /usr/sbin/httpd -DFOREGROUND
           └─32405 /usr/sbin/httpd -DFOREGROUND

May 17 13:31:16 nms systemd[1]: Starting The Apache HTTP Server...
May 17 13:31:17 nms httpd[1025]: AH00558: httpd: Could not reliably
determine the server's fully qualified domain name, using 127.0.0.1. Set
the 'Serv...is message
May 17 13:31:18 nms systemd[1]: Started The Apache HTTP Server.
Hint: Some lines were ellipsized, use -l to show in full.
[root@nms ~]#

*Wallis Short*   Senior Network Engineer

<http://metrofibre.co.za/>

Metro Fibre Networx (Pty) Ltd
www.metrofibre.co.za

298 Witch-Hazel Ave, Highveld, Centurion, Gauteng, 0157 South Africa
<https://maps.google.com/?q=298+Witch-Hazel+Ave,+Highveld,+Centurion,+Gauteng,+0157+South+Africa&entry=gmail&source=g>


On 17 May 2018 at 14:49, Lee Myers <lmy...@ucar.edu> wrote:

> Try making sure httpd is running, I had that problem and OMD status kept
> saying that apache was running, but it ended being the main httpd service
> wasn't running.
>
> Lee Myers
> Systems Administrator
> NCAR - Wyoming Supercomputing Center
>
> lmy...@ucar.edu
> 307-996-4300
>
> On Thu, May 17, 2018 at 6:06 AM, Wallis Short <wall...@metrofibre.co.za>
> wrote:
>
>> Hi All
>>
>> I updated check_mk from 1.4.0p24 to the 15 beta.
>>
>> I then reverted back to 1.4.0.p24 and Nagvis has stopped working. its as
>> if Apache wasn't running however when I do a omd status, Apache is showing
>> as  running
>>
>> Anyone able to shed some light?
>>
>>
>> *Wallis Short*   Senior Network Engineer
>>
>> <http://metrofibre.co.za/>
>>
>> Metro Fibre Networx (Pty) Ltd
>> www.metrofibre.co.za
>>
>> 298 Witch-Hazel Ave, Highveld, Centurion, Gauteng, 0157 South Africa
>> <https://maps.google.com/?q=298+Witch-Hazel+Ave,+Highveld,+Centurion,+Gauteng,+0157+South+Africa&entry=gmail&source=g>
>>
>>
>> _______________________________________________
>> checkmk-en mailing list
>> checkmk-en@lists.mathias-kettner.de
>> Manage your subscription or unsubscribe
>> http://lists.mathias-kettner.de/mailman/listinfo/checkmk-en
>>
>
>
_______________________________________________
checkmk-en mailing list
checkmk-en@lists.mathias-kettner.de
Manage your subscription or unsubscribe
http://lists.mathias-kettner.de/mailman/listinfo/checkmk-en

Reply via email to