On Tue, Dec 02, 2008 at 10:49:47AM +0100, Andreas Fischer wrote:
> John Lee wrote:
> > On Mon, Dec 01, 2008 at 05:31:37PM +0100, Andreas Fischer wrote:
> >> Hi John, All,
> >>
> >> Just upgraded from 2008.9. Things to mention:
> >> - Boot time decreased. A lot! Thumbs up and a great "Thank you" for that :)
> >> - Also, startup time for applications (dialer) seems to have decreased.
> >> - As mentioned elsewhere, Enlightenment configuration was reset to not
> >> show the spanner and as the settings utility is unusable and the phone
> >> tends to suspend after 31 seconds, it is pretty unusable until one
> >> switches Enlightenment themes according to
> >> http://wiki.openmoko.org/wiki/Keyboard_Toggle (bottom of the page).
> > 
> > sorry about the settings problem.  we fixed multiple problems
> > yesterday (see https://docs.openmoko.org/trac/ticket/2148).  there
> > was a really strange line in local.conf saying EXTENDPE = "" , which
> > will cause a lot of problems.  I have no idea who put that in...
> 
> Ah - that would probably also explain the frequent enlightenment crashes
> I was going to complain about. I'll test with the new python-etk and see
> how it goes from there.
> 
> Thanks for your answer,
> Andreas

enlightenment crashes?  sounds familiar....

https://docs.openmoko.org/trac/ticket/1767

I'm in a dilemma here.  Either I have to put in a lot of resource to
fix the software_16 engine, or I have to switch to software_x like
Raster suggested and make everything slower.  :(


- John

> 
> > 
> > there used to be a wrench and qwerty button enabled theme, and now
> > raster's illume default theme (illume-theme-illume,
> > illume-config-illume) provides the same functionalities with a very
> > different look.  OM's theme will remain as it is like our designer
> > wants it to be.  you are free to switch between these two though, by
> > setting it inside /etc/enlightenment/default_profile.
> > 
> > - John
> > 
> >> - Even after disabling suspend I am having problems. In particular I am
> >> now experiencing WSoD even after screen blank (probably bug #2115:
> >> https://docs.openmoko.org/trac/ticket/2115 ). I suppose I need to
> >> disable screen blank too for now?
> >>
> >> Nevertheless, even though there are problems it's good to see progress.
> >> Keep up the good work.
> >>
> >> Regards,
> >> Andreas
> >>

_______________________________________________
Openmoko community mailing list
community@lists.openmoko.org
http://lists.openmoko.org/mailman/listinfo/community

Reply via email to