Your message dated Mon, 9 Apr 2018 19:23:13 +0200 (CEST)
with message-id 
<alpine.deb.2.02.1804091922320.12...@jupiter.server.alteholz.net>
and subject line closing this bug
has caused the Debian Bug report #597710,
regarding apcupsd: Apcupsd goes to crash few seconds after startup.
to be marked as done.

This means that you claim that the problem has been dealt with.
If this is not the case it is now your responsibility to reopen the
Bug report if necessary, and/or fix the problem forthwith.

(NB: If you are a system administrator and have no idea what this
message is talking about, this may indicate a serious mail system
misconfiguration somewhere. Please contact ow...@bugs.debian.org
immediately.)


-- 
597710: https://bugs.debian.org/cgi-bin/bugreport.cgi?bug=597710
Debian Bug Tracking System
Contact ow...@bugs.debian.org with problems
--- Begin Message ---
Package: apcupsd
Version: 3.14.8-2
Severity: normal



Few seconds after startup Apcupsd does non work correctly. I have just the time 
to turn on the Gapcmon to see the ups's values.
After the crash is more difficoult to turn off Apcupsd. Sometimes is difficolt 
with Kill too.
I think the crash is after the broadcas message (that appears in kde like 
popup).



-- System Information:
Debian Release: squeeze/sid
  APT prefers testing
  APT policy: (500, 'testing')
Architecture: i386 (i686)

Kernel: Linux 2.6.32-5-686 (SMP w/1 CPU core)
Locale: LANG=it_IT.UTF-8, LC_CTYPE=it_IT.UTF-8 (charmap=UTF-8)
Shell: /bin/sh linked to /bin/dash

Versions of packages apcupsd depends on:
ii  libc6                         2.11.2-5   Embedded GNU C Library: Shared lib
ii  libgcc1                       1:4.4.4-8  GCC support library
ii  libwrap0                      7.6.q-19   Wietse Venema's TCP wrappers libra

Versions of packages apcupsd recommends:
ii  apcupsd-doc                   3.14.8-2   APC UPS Power Management (document

Versions of packages apcupsd suggests:
pn  apcupsd-cgi                   <none>     (no description available)
ii  hal                           0.5.14-3   Hardware Abstraction Layer
ii  udev                          160-1      /dev/ and hotplug management daemo

-- Configuration Files:
/etc/apcupsd/apcupsd.conf changed:
UPSCABLE usb
UPSTYPE usb
LOCKFILE /var/lock
SCRIPTDIR /etc/apcupsd
PWRFAILDIR /etc/apcupsd
NOLOGINDIR /etc
ONBATTERYDELAY 6
BATTERYLEVEL 5
MINUTES 3
TIMEOUT 0
ANNOY 300
ANNOYDELAY 60
NOLOGON disable
KILLDELAY 0
NETSERVER on
NISIP 127.0.0.1
NISPORT 3551
EVENTSFILE /var/log/apcupsd.events
EVENTSFILEMAX 10
UPSCLASS standalone
UPSMODE disable
STATTIME 0
STATFILE /var/log/apcupsd.status
LOGSTATS off
DATATIME 0

/etc/default/apcupsd changed:
APCACCESS=/sbin/apcaccess
ISCONFIGURED=yes


-- no debconf information



--- End Message ---
--- Begin Message ---
Version: 3.14.14-1

It seems to be that this bug has been resolved in a previous upload.
So I am closing it manually. Feel free to reopen it or file a new report if you 
encounter the problem again.

  Thorsten

--- End Message ---

Reply via email to