Ok.
I tried to fix the "repository copy" script. Let's wait and see.

2016-10-11 17:07 GMT+02:00 Richard Shann <rich...@rshann.plus.com>:

> On Tue, 2016-10-11 at 15:11 +0200, Éloi Rivard wrote:
> > Actually Travis is triggered each time we push something into the
> > repository, but not for each commits.
> >
> Sorry, I was being sloppy with my terminology. The last commit pushed
> was 96 minutes ago, but Travis hasn't responded yet, I think the push
> before that was for the commit b9db24df9ac45280eb1ab225e7050385d631f414
> which was pushed quite a few hours ago. Travis doesn't report any
> problem at https://www.traviscistatus.com/ so I wonder if something is
> stuck.
>
> Richard
>
> >
> > 2016-10-11 14:59 GMT+02:00 Richard Shann <rich...@rshann.plus.com>:
> >         On Tue, 2016-10-11 at 09:43 +0200, Éloi Rivard wrote:
> >         > The script that made copies of the savannah git repository
> >         to the
> >         > github repository was on an old server of mine, that died
> >         several days
> >         > ago. I just moved that very script on a new server, so it
> >         should be OK
> >         > from now.
> >
> >         Thanks! It has done one build - a bit surprised that a commit
> >         5hrs ago
> >         hasn't shown up yet though...
> >
> >         Richard
> >         >
> >         >
> >         > 2016-10-04 14:48 GMT+02:00 Richard Shann
> >         <rich...@rshann.plus.com>:
> >         >         The status on the site says everything is ok
> >         >         anybody any idea why they have stopped?
> >         >
> >         >         Richard
> >         >
> >         >
> >         >
> >         >
> >
> >
> >
> >
> >
>
>
>
_______________________________________________
Denemo-devel mailing list
Denemo-devel@gnu.org
https://lists.gnu.org/mailman/listinfo/denemo-devel

Reply via email to