Public bug reported:

I have two latest-update 11.10 machines next to each other, both with Internet 
addresses.
I ssh -X from one to the other and launch gnome-control-center, with or without 
sudo.
>From the window that pops up, I click on "User Accounts" and promptly it 
>disappears and my terminal reports  a seg fault.

This is repeatable. I get the same thing if I first bring up a remote
xterm and then do it from that.

I need to administrate the remote machine, ie to run gnome-control-
center, so this bug shuts me down.

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 11.10
Package: gnome-control-center 1:3.2.2-0ubuntu1
ProcVersionSignature: Ubuntu 3.0.0-14.23-generic 3.0.9
Uname: Linux 3.0.0-14-generic x86_64
ApportVersion: 1.23-0ubuntu4
Architecture: amd64
Date: Tue Jan 10 12:43:23 2012
InstallationMedia: Ubuntu 11.10 "Oneiric Ocelot" - Beta amd64 (20110921.2)
ProcEnviron:
 LANGUAGE=en_CA:en
 PATH=(custom, user)
 LANG=en_CA.UTF-8
 SHELL=/bin/bash
SourcePackage: gnome-control-center
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)
usr_lib_gnome-control-center:
 deja-dup           20.1-0ubuntu0.2
 gnome-bluetooth    3.2.0-0ubuntu2
 indicator-datetime 0.3.1-0ubuntu1

** Affects: gnome-control-center (Ubuntu)
     Importance: Undecided
         Status: New


** Tags: amd64 apport-bug oneiric running-unity

-- 
You received this bug notification because you are a member of Ubuntu
Desktop Bugs, which is subscribed to gnome-control-center in Ubuntu.
https://bugs.launchpad.net/bugs/914391

Title:
  Segmentation fault when running "gnome-control-center" over X11

To manage notifications about this bug go to:
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/gnome-control-center/+bug/914391/+subscriptions

-- 
desktop-bugs mailing list
desktop-bugs@lists.ubuntu.com
https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/desktop-bugs

Reply via email to