The bug stopped happening today. Here's what changed:

Start-Date: 2018-04-24  09:15:49
Commandline: apt full-upgrade
Requested-By: dan (1000)
Install: linux-modules-extra-4.15.0-19-generic:amd64 (4.15.0-19.20, automatic), 
linux-modules-4.15.0-19-generic:amd64 (4.15.0-19.20, automatic), 
linux-headers-4.15.0-19-generic:amd64 (4.15.0-19.20, automatic), 
libfastjson4:amd64 (0.99.8-2, automatic), linux-headers-4.15.0-19:amd64 
(4.15.0-19.20, automatic), linux-image-4.15.0-19-generic:amd64 (4.15.0-19.20, 
automatic)
Upgrade: speech-dispatcher-espeak-ng:amd64 (0.8.8-1, 0.8.8-1ubuntu1), 
speech-dispatcher-audio-plugins:amd64 (0.8.8-1, 0.8.8-1ubuntu1), 
netplan.io:amd64 (0.35, 0.36.1), language-pack-gnome-en:amd64 
(1:18.04+20180419, 1:18.04+20180423), linux-headers-generic:amd64 
(4.15.0.15.16, 4.15.0.19.20), linux-libc-dev:amd64 (4.15.0-15.16, 
4.15.0-19.20), liblensfun1:amd64 (0.3.2-3, 0.3.2-4), libspeechd2:amd64 
(0.8.8-1, 0.8.8-1ubuntu1), speech-dispatcher:amd64 (0.8.8-1, 0.8.8-1ubuntu1), 
libsystemd0:amd64 (237-3ubuntu8, 237-3ubuntu10), linux-image-generic:amd64 
(4.15.0.15.16, 4.15.0.19.20), libsystemd-dev:amd64 (237-3ubuntu8, 
237-3ubuntu10), linux-signed-image-generic:amd64 (4.15.0.15.16, 4.15.0.19.20), 
udev:amd64 (237-3ubuntu8, 237-3ubuntu10), language-pack-en:amd64 
(1:18.04+20180419, 1:18.04+20180423), libmpdec2:amd64 (2.4.2-1, 
2.4.2-1ubuntu1), linux-signed-generic:amd64 (4.15.0.15.16, 4.15.0.19.20), 
libudev1:amd64 (237-3ubuntu8, 237-3ubuntu10), rsyslog:amd64 (8.16.0-1ubuntu10, 
8.32.0-1ubuntu3), libxshmfence1:amd64 (1.2-1, 1.3-1), nplan:amd64 (0.35, 
0.36.1), python3-speechd:amd64 (0.8.8-1, 0.8.8-1ubuntu1), libudev-dev:amd64 
(237-3ubuntu8, 237-3ubuntu10), libnss-myhostname:amd64 (237-3ubuntu8, 
237-3ubuntu10), libxshmfence-dev:amd64 (1.2-1, 1.3-1), 
language-pack-gnome-en-base:amd64 (1:18.04+20180419, 1:18.04+20180423), 
systemd-sysv:amd64 (237-3ubuntu8, 237-3ubuntu10), liblensfun-data-v1:amd64 
(0.3.2-3, 0.3.2-4), libpam-systemd:amd64 (237-3ubuntu8, 237-3ubuntu10), 
systemd:amd64 (237-3ubuntu8, 237-3ubuntu10), shim-signed:amd64 
(1.33.1+13-0ubuntu2, 1.34.5+13-0ubuntu2), libnss-systemd:amd64 (237-3ubuntu8, 
237-3ubuntu10), language-pack-en-base:amd64 (1:18.04+20180419, 
1:18.04+20180423), linux-generic:amd64 (4.15.0.15.16, 4.15.0.19.20), 
libabw-0.1-1:amd64 (0.1.1-4ubuntu1, 0.1.2-1ubuntu1)
End-Date: 2018-04-24  09:18:31

Start-Date: 2018-04-24  11:18:57
Commandline: apt full-upgrade
Requested-By: dan (1000)
Upgrade: command-not-found-data:amd64 (18.04.3, 18.04.4), 
python3-commandnotfound:amd64 (18.04.3, 18.04.4), shim-signed:amd64 
(1.34.5+13-0ubuntu2, 1.34.6+13-0ubuntu2), command-not-found:amd64 (18.04.3, 
18.04.4)
End-Date: 2018-04-24  11:19:03

But also I switched monitors. I'm assuming that's not a factor...?

** Changed in: gdm3 (Ubuntu)
       Status: New => Incomplete

-- 
You received this bug notification because you are a member of Ubuntu
Desktop Bugs, which is subscribed to gdm3 in Ubuntu.
https://bugs.launchpad.net/bugs/1765261

Title:
  [regression] Ubuntu 18.04 login screen rejects a valid password on
  first attempt. Usually works on the second attempt

To manage notifications about this bug go to:
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/gdm3/+bug/1765261/+subscriptions

-- 
desktop-bugs mailing list
desktop-bugs@lists.ubuntu.com
https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/desktop-bugs

Reply via email to