Public bug reported:

Some text in system menus disappeared after laptop lid closed and opened 
(laptop resumed from suspend). Some text was visible but after moving mouse 
pointer on it - it disappear (refreshing I think). 
Looks similar to https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/xorg/+bug/1434351 
but I didn't notice such issue previously (using xubuntu about two years)

affected: terminal, system menu, eclipse
not affected: chrome

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 16.04
Package: xorg 1:7.7+13ubuntu3
ProcVersionSignature: Ubuntu 4.4.0-36.55-generic 4.4.16
Uname: Linux 4.4.0-36-generic x86_64
NonfreeKernelModules: wl
ApportVersion: 2.20.1-0ubuntu2.1
Architecture: amd64
CompizPlugins: No value set for 
`/apps/compiz-1/general/screen0/options/active_plugins'
CompositorRunning: None
CurrentDesktop: XFCE
Date: Sat Sep 17 20:35:35 2016
DistUpgraded: 2016-08-19 13:25:43,724 DEBUG icon theme changed, re-reading
DistroCodename: xenial
DistroVariant: ubuntu
DkmsStatus:
 bcmwl, 6.30.223.248+bdcom, 4.4.0-34-generic, x86_64: installed
 bcmwl, 6.30.223.248+bdcom, 4.4.0-36-generic, x86_64: installed
GraphicsCard:
 Intel Corporation 3rd Gen Core processor Graphics Controller [8086:0166] (rev 
09) (prog-if 00 [VGA controller])
   Subsystem: Dell 3rd Gen Core processor Graphics Controller [1028:0533]
InstallationDate: Installed on 2014-10-23 (695 days ago)
InstallationMedia: Xubuntu 14.04.1 LTS "Trusty Tahr" - Release amd64 (20140723)
LightdmGreeterLogOld: ** (lightdm-gtk-greeter:1476): WARNING **: Failed to load 
user image: Failed to open file '/home/eshkel/.face': No such file or directory
MachineType: Dell Inc. Latitude E6330
ProcKernelCmdLine: BOOT_IMAGE=/vmlinuz-4.4.0-36-generic 
root=UUID=b398b562-a237-4f59-ac7d-ef53b66e075a ro quiet splash vt.handoff=7
SourcePackage: xorg
UpgradeStatus: Upgraded to xenial on 2016-08-19 (29 days ago)
dmi.bios.date: 05/20/2013
dmi.bios.vendor: Dell Inc.
dmi.bios.version: A10
dmi.board.name: 0F7WM9
dmi.board.vendor: Dell Inc.
dmi.board.version: A00
dmi.chassis.type: 9
dmi.chassis.vendor: Dell Inc.
dmi.modalias: 
dmi:bvnDellInc.:bvrA10:bd05/20/2013:svnDellInc.:pnLatitudeE6330:pvr01:rvnDellInc.:rn0F7WM9:rvrA00:cvnDellInc.:ct9:cvr:
dmi.product.name: Latitude E6330
dmi.product.version: 01
dmi.sys.vendor: Dell Inc.
version.compiz: compiz N/A
version.ia32-libs: ia32-libs N/A
version.libdrm2: libdrm2 2.4.67-1ubuntu0.16.04.2
version.libgl1-mesa-dri: libgl1-mesa-dri 11.2.0-1ubuntu2.2
version.libgl1-mesa-dri-experimental: libgl1-mesa-dri-experimental N/A
version.libgl1-mesa-glx: libgl1-mesa-glx 11.2.0-1ubuntu2.2
version.xserver-xorg-core: xserver-xorg-core 2:1.18.3-1ubuntu2.3
version.xserver-xorg-input-evdev: xserver-xorg-input-evdev 1:2.10.1-1ubuntu2
version.xserver-xorg-video-ati: xserver-xorg-video-ati 1:7.7.0-1
version.xserver-xorg-video-intel: xserver-xorg-video-intel 
2:2.99.917+git20160325-1ubuntu1.1
version.xserver-xorg-video-nouveau: xserver-xorg-video-nouveau 1:1.0.12-1build2
xserver.bootTime: Fri Sep 16 10:40:50 2016
xserver.configfile: default
xserver.errors:
 
xserver.logfile: /var/log/Xorg.0.log
xserver.outputs:
 product id                                 844 
 vendor                                     LGD
xserver.version: 2:1.18.3-1ubuntu2.3

** Affects: xorg (Ubuntu)
     Importance: Undecided
         Status: New


** Tags: amd64 apport-bug ubuntu xenial

-- 
You received this bug notification because you are a member of Desktop
Packages, which is subscribed to xorg in Ubuntu.
https://bugs.launchpad.net/bugs/1624705

Title:
  X fonts  disappear after suspend/resume cycle

Status in xorg package in Ubuntu:
  New

Bug description:
  Some text in system menus disappeared after laptop lid closed and opened 
(laptop resumed from suspend). Some text was visible but after moving mouse 
pointer on it - it disappear (refreshing I think). 
  Looks similar to https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/xorg/+bug/1434351 
but I didn't notice such issue previously (using xubuntu about two years)

  affected: terminal, system menu, eclipse
  not affected: chrome

  ProblemType: Bug
  DistroRelease: Ubuntu 16.04
  Package: xorg 1:7.7+13ubuntu3
  ProcVersionSignature: Ubuntu 4.4.0-36.55-generic 4.4.16
  Uname: Linux 4.4.0-36-generic x86_64
  NonfreeKernelModules: wl
  ApportVersion: 2.20.1-0ubuntu2.1
  Architecture: amd64
  CompizPlugins: No value set for 
`/apps/compiz-1/general/screen0/options/active_plugins'
  CompositorRunning: None
  CurrentDesktop: XFCE
  Date: Sat Sep 17 20:35:35 2016
  DistUpgraded: 2016-08-19 13:25:43,724 DEBUG icon theme changed, re-reading
  DistroCodename: xenial
  DistroVariant: ubuntu
  DkmsStatus:
   bcmwl, 6.30.223.248+bdcom, 4.4.0-34-generic, x86_64: installed
   bcmwl, 6.30.223.248+bdcom, 4.4.0-36-generic, x86_64: installed
  GraphicsCard:
   Intel Corporation 3rd Gen Core processor Graphics Controller [8086:0166] 
(rev 09) (prog-if 00 [VGA controller])
     Subsystem: Dell 3rd Gen Core processor Graphics Controller [1028:0533]
  InstallationDate: Installed on 2014-10-23 (695 days ago)
  InstallationMedia: Xubuntu 14.04.1 LTS "Trusty Tahr" - Release amd64 
(20140723)
  LightdmGreeterLogOld: ** (lightdm-gtk-greeter:1476): WARNING **: Failed to 
load user image: Failed to open file '/home/eshkel/.face': No such file or 
directory
  MachineType: Dell Inc. Latitude E6330
  ProcKernelCmdLine: BOOT_IMAGE=/vmlinuz-4.4.0-36-generic 
root=UUID=b398b562-a237-4f59-ac7d-ef53b66e075a ro quiet splash vt.handoff=7
  SourcePackage: xorg
  UpgradeStatus: Upgraded to xenial on 2016-08-19 (29 days ago)
  dmi.bios.date: 05/20/2013
  dmi.bios.vendor: Dell Inc.
  dmi.bios.version: A10
  dmi.board.name: 0F7WM9
  dmi.board.vendor: Dell Inc.
  dmi.board.version: A00
  dmi.chassis.type: 9
  dmi.chassis.vendor: Dell Inc.
  dmi.modalias: 
dmi:bvnDellInc.:bvrA10:bd05/20/2013:svnDellInc.:pnLatitudeE6330:pvr01:rvnDellInc.:rn0F7WM9:rvrA00:cvnDellInc.:ct9:cvr:
  dmi.product.name: Latitude E6330
  dmi.product.version: 01
  dmi.sys.vendor: Dell Inc.
  version.compiz: compiz N/A
  version.ia32-libs: ia32-libs N/A
  version.libdrm2: libdrm2 2.4.67-1ubuntu0.16.04.2
  version.libgl1-mesa-dri: libgl1-mesa-dri 11.2.0-1ubuntu2.2
  version.libgl1-mesa-dri-experimental: libgl1-mesa-dri-experimental N/A
  version.libgl1-mesa-glx: libgl1-mesa-glx 11.2.0-1ubuntu2.2
  version.xserver-xorg-core: xserver-xorg-core 2:1.18.3-1ubuntu2.3
  version.xserver-xorg-input-evdev: xserver-xorg-input-evdev 1:2.10.1-1ubuntu2
  version.xserver-xorg-video-ati: xserver-xorg-video-ati 1:7.7.0-1
  version.xserver-xorg-video-intel: xserver-xorg-video-intel 
2:2.99.917+git20160325-1ubuntu1.1
  version.xserver-xorg-video-nouveau: xserver-xorg-video-nouveau 
1:1.0.12-1build2
  xserver.bootTime: Fri Sep 16 10:40:50 2016
  xserver.configfile: default
  xserver.errors:
   
  xserver.logfile: /var/log/Xorg.0.log
  xserver.outputs:
   product id                                 844 
   vendor                                     LGD
  xserver.version: 2:1.18.3-1ubuntu2.3

To manage notifications about this bug go to:
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/xorg/+bug/1624705/+subscriptions

-- 
Mailing list: https://launchpad.net/~desktop-packages
Post to     : desktop-packages@lists.launchpad.net
Unsubscribe : https://launchpad.net/~desktop-packages
More help   : https://help.launchpad.net/ListHelp

Reply via email to