This affects me too on Mint 18 with Cinnamon. I'm using the modesetting
DDX driver instead of xserver-xorg-video-intel. If there's anything I
can do to help gather information, let me know.

-- 
You received this bug notification because you are a member of Desktop
Packages, which is subscribed to xorg in Ubuntu.
https://bugs.launchpad.net/bugs/1620013

Title:
  GPU Hang [i915 / drm] crashes whole session; triggered by LibreOffice
  dialog boxes (regression)

Status in xorg package in Ubuntu:
  Incomplete

Bug description:
  Additional infomration for Bug #1575301
  GPU Hang [i915 / drm] crashes whole session; triggered by LibreOffice dialog 
boxes (regression)

  ProblemType: Bug
  DistroRelease: Ubuntu 16.04
  Package: xorg 1:7.7+13ubuntu3
  ProcVersionSignature: Ubuntu 4.4.0-36.55-generic 4.4.16
  Uname: Linux 4.4.0-36-generic x86_64
  .tmp.unity_support_test.0:
   
  ApportVersion: 2.20.1-0ubuntu2.1
  Architecture: amd64
  CompizPlugins: No value set for 
`/apps/compiz-1/general/screen0/options/active_plugins'
  CompositorRunning: None
  CurrentDesktop: GNOME
  Date: Sun Sep  4 09:36:02 2016
  DistUpgraded: 2016-05-02 14:55:55,953 DEBUG icon theme changed, re-reading
  DistroCodename: xenial
  DistroVariant: ubuntu
  ExtraDebuggingInterest: Yes
  GraphicsCard:
   Intel Corporation Haswell-ULT Integrated Graphics Controller [8086:0a16] 
(rev 0b) (prog-if 00 [VGA controller])
     Subsystem: Hewlett-Packard Company Haswell-ULT Integrated Graphics 
Controller [103c:198f]
  InstallationDate: Installed on 2014-04-04 (883 days ago)
  InstallationMedia: Ubuntu 13.10 "Saucy Salamander" - Release amd64 
(20131016.1)
  MachineType: Hewlett-Packard HP EliteBook 840 G1
  ProcKernelCmdLine: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-4.4.0-36-generic 
root=UUID=42037813-9646-413b-a131-acf48fd5a180 ro quiet splash vt.handoff=7
  SourcePackage: xorg
  UpgradeStatus: Upgraded to xenial on 2016-05-02 (124 days ago)
  dmi.bios.date: 05/23/2016
  dmi.bios.vendor: Hewlett-Packard
  dmi.bios.version: L71 Ver. 01.37
  dmi.board.name: 198F
  dmi.board.vendor: Hewlett-Packard
  dmi.board.version: KBC Version 15.59
  dmi.chassis.asset.tag: CNU410D9JQ
  dmi.chassis.type: 10
  dmi.chassis.vendor: Hewlett-Packard
  dmi.modalias: 
dmi:bvnHewlett-Packard:bvrL71Ver.01.37:bd05/23/2016:svnHewlett-Packard:pnHPEliteBook840G1:pvrA3009DD10C03:rvnHewlett-Packard:rn198F:rvrKBCVersion15.59:cvnHewlett-Packard:ct10:cvr:
  dmi.product.name: HP EliteBook 840 G1
  dmi.product.version: A3009DD10C03
  dmi.sys.vendor: Hewlett-Packard
  version.compiz: compiz 1:0.9.12.2+16.04.20160714-0ubuntu1
  version.ia32-libs: ia32-libs N/A
  version.libdrm2: libdrm2 2.4.67-1ubuntu0.16.04.2
  version.libgl1-mesa-dri: libgl1-mesa-dri 11.2.0-1ubuntu2.1
  version.libgl1-mesa-dri-experimental: libgl1-mesa-dri-experimental N/A
  version.libgl1-mesa-glx: libgl1-mesa-glx 11.2.0-1ubuntu2.1
  version.xserver-xorg-core: xserver-xorg-core 2:1.18.3-1ubuntu2.3
  version.xserver-xorg-input-evdev: xserver-xorg-input-evdev 1:2.10.1-1ubuntu2
  version.xserver-xorg-video-ati: xserver-xorg-video-ati 1:7.7.0-1
  version.xserver-xorg-video-intel: xserver-xorg-video-intel N/A
  version.xserver-xorg-video-nouveau: xserver-xorg-video-nouveau 
1:1.0.12-1build2
  xserver.bootTime: Mon May  2 14:01:21 2016
  xserver.configfile: default
  xserver.errors:
   Failed to load module "intel" (module does not exist, 0)
   Failed to load module "intel" (module does not exist, 0)
  xserver.logfile: /var/log/Xorg.0.log
  xserver.version: 2:1.17.2-1ubuntu9.1
  xserver.video_driver: modeset

To manage notifications about this bug go to:
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/xorg/+bug/1620013/+subscriptions

-- 
Mailing list: https://launchpad.net/~desktop-packages
Post to     : desktop-packages@lists.launchpad.net
Unsubscribe : https://launchpad.net/~desktop-packages
More help   : https://help.launchpad.net/ListHelp

Reply via email to