** Attachment added: "syslog"
   
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/xorg/+bug/1625944/+attachment/4744922/+files/syslog

-- 
You received this bug notification because you are a member of Desktop
Packages, which is subscribed to xorg in Ubuntu.
https://bugs.launchpad.net/bugs/1625944

Title:
   [Dell Precision 5510][Yakkety]  built-in HDMI port does not work, no
  signal output

Status in xorg package in Ubuntu:
  New

Bug description:
  Using 16.04 daily image: 20160919(downloading date)
  With testing package for 4.8 kernel: ppa:canonical-kernel-team/unstable
  Graphic chips:
  00:02.0 VGA compatible controller [0300]: Intel Corporation HD Graphics 530 
[8086:191b] (rev 06)
  01:00.0 3D controller [0302]: NVIDIA Corporation GM107GLM [Quadro M1000M] 
[10de:13b1] (rev a2)

  No signal output while plug the cable into built-in hdmi port.

  ProblemType: Bug
  DistroRelease: Ubuntu 16.10
  Package: xorg 1:7.7+13ubuntu3
  ProcVersionSignature: Ubuntu 4.8.0-11.12-generic 4.8.0-rc6
  Uname: Linux 4.8.0-11-generic x86_64
  NonfreeKernelModules: nvidia_uvm nvidia_drm nvidia_modeset nvidia
  .proc.driver.nvidia.gpus.0000.01.00.0: Error: [Errno 21] Is a directory: 
'/proc/driver/nvidia/gpus/0000:01:00.0'
  .proc.driver.nvidia.registry: Binary: ""
  .proc.driver.nvidia.version:
   NVRM version: NVIDIA UNIX x86_64 Kernel Module  367.44  Wed Aug 17 22:24:07 
PDT 2016
   GCC version:  gcc version 6.2.0 20160914 (Ubuntu 6.2.0-3ubuntu15)
  .tmp.unity_support_test.0:
   
  ApportVersion: 2.20.3-0ubuntu7
  Architecture: amd64
  CompizPlugins: No value set for 
`/apps/compiz-1/general/screen0/options/active_plugins'
  CompositorRunning: compiz
  CompositorUnredirectDriverBlacklist: '(nouveau|Intel).*Mesa 8.0'
  CompositorUnredirectFSW: true
  CurrentDesktop: Unity
  Date: Wed Sep 21 14:37:35 2016
  DistUpgraded: Fresh install
  DistroCodename: yakkety
  DistroVariant: ubuntu
  ExtraDebuggingInterest: Yes, including running git bisection searches
  GraphicsCard:
   Intel Corporation HD Graphics 530 [8086:191b] (rev 06) (prog-if 00 [VGA 
controller])
     Subsystem: Dell HD Graphics 530 [1028:06e5]
     Subsystem: Dell GM107GLM [Quadro M1000M] [1028:06e5]
  InstallationDate: Installed on 2016-09-19 (1 days ago)
  InstallationMedia: Ubuntu 16.10 "Yakkety Yak" - Alpha amd64 (20160918)
  Lsusb:
   Bus 002 Device 001: ID 1d6b:0003 Linux Foundation 3.0 root hub
   Bus 001 Device 002: ID 0a5c:6410 Broadcom Corp. 
   Bus 001 Device 003: ID 0c45:6713 Microdia 
   Bus 001 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub
  MachineType: Dell Inc. Precision 5510
  ProcKernelCmdLine: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-4.8.0-11-generic.efi.signed 
root=UUID=a40a640b-1533-47a4-be70-98a11eb306bc ro quiet splash vt.handoff=7
  SourcePackage: xorg
  UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)
  dmi.bios.date: 06/30/2016
  dmi.bios.vendor: Dell Inc.
  dmi.bios.version: 01.02.10
  dmi.board.vendor: Dell Inc.
  dmi.chassis.type: 9
  dmi.chassis.vendor: Dell Inc.
  dmi.modalias: 
dmi:bvnDellInc.:bvr01.02.10:bd06/30/2016:svnDellInc.:pnPrecision5510:pvr:rvnDellInc.:rn:rvr:cvnDellInc.:ct9:cvr:
  dmi.product.name: Precision 5510
  dmi.sys.vendor: Dell Inc.
  version.compiz: compiz 1:0.9.13.0+16.10.20160818.2-0ubuntu2
  version.ia32-libs: ia32-libs N/A
  version.libdrm2: libdrm2 2.4.70-1
  version.libgl1-mesa-dri: libgl1-mesa-dri 12.0.3-1ubuntu1
  version.libgl1-mesa-dri-experimental: libgl1-mesa-dri-experimental N/A
  version.libgl1-mesa-glx: libgl1-mesa-glx 12.0.3-1ubuntu1
  version.nvidia-graphics-drivers: nvidia-graphics-drivers-* N/A
  version.xserver-xorg-core: xserver-xorg-core 2:1.18.4-1ubuntu6
  version.xserver-xorg-input-evdev: xserver-xorg-input-evdev 1:2.10.2-1ubuntu1
  version.xserver-xorg-video-ati: xserver-xorg-video-ati 1:7.7.1-1
  version.xserver-xorg-video-intel: xserver-xorg-video-intel 
2:2.99.917+git20160706-1ubuntu1
  version.xserver-xorg-video-nouveau: xserver-xorg-video-nouveau 1:1.0.12-2
  xserver.bootTime: Wed Sep 21 11:46:07 2016
  xserver.configfile: /etc/X11/xorg.conf
  xserver.errors:
   
  xserver.logfile: /var/log/Xorg.0.log
  xserver.version: 2:1.18.4-1ubuntu6

To manage notifications about this bug go to:
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/xorg/+bug/1625944/+subscriptions

-- 
Mailing list: https://launchpad.net/~desktop-packages
Post to     : desktop-packages@lists.launchpad.net
Unsubscribe : https://launchpad.net/~desktop-packages
More help   : https://help.launchpad.net/ListHelp

Reply via email to