Today I've updated the packages.
Graphics distortions are back again. Tried to reinstall the nvidia-304 driver. 
No success.

As far as I can remember, the only nvidia related software which was
updated was the nvidia-settings package.

You received this bug notification because you are a member of Desktop
Packages, which is subscribed to nvidia-graphics-drivers-304-updates in

  graphics distorted, lightdm restarting

Status in nvidia-graphics-drivers-304-updates package in Ubuntu:

Bug description:
  The system was running ubuntu 12.04 without any problems, quite fast
  and definitly worth keeping, I was able to play 3D games at decent
  quality while using official nvidia drivers. Overall a pretty stable
  system based on an Intel 965 Chipset and a Geforce 7600.

  I did a clean install of 16.04 and added nvidia-graphics-
  drivers-304-updates. At first the system was horribly unstable,
  displayed garbage at the slighted GPU load, even starting frozen
  bubble in full screen made lightdm restart.

  After using "dconf write
  /org/compiz/profiles/unity/plugins/opengl/enable-x11-sync false" the
  system became stable but display is still often distorted, missing
  picture elements, doesn't draw all elements in firefox, scrolling of
  firefox and terminal output is missing parts. This happens around once
  every minute so it is still workable but unprofessional. Happens a lot
  more often in Firefox than any other application.

  Also I have the feeling lots of stuff is working a lot slower than it
  did in 12.04, e.g. starting frozen bubble in full screen takes a lot
  longer than earlier.

  I think this error is somewhere between nvidia drivers, compiz and

  ProblemType: Bug
  DistroRelease: Ubuntu 16.04
  Package: nvidia-304-updates 304.131-0ubuntu3
  ProcVersionSignature: Ubuntu 4.4.0-22.39-generic 4.4.8
  Uname: Linux 4.4.0-22-generic i686
  NonfreeKernelModules: nvidia
  .proc.driver.nvidia.gpus.0: Error: [Errno 21] Is a directory: 
  .proc.driver.nvidia.registry: Binary: ""
   NVRM version: NVIDIA UNIX x86 Kernel Module  304.131  Sun Nov  8 21:44:08 
PST 2015
   GCC version:  gcc version 5.3.1 20160413 (Ubuntu 5.3.1-14ubuntu2)
  ApportVersion: 2.20.1-0ubuntu2
  Architecture: i386
  CompizPlugins: No value set for 
  CompositorRunning: compiz
  CompositorUnredirectDriverBlacklist: '(nouveau|Intel).*Mesa 8.0'
  CompositorUnredirectFSW: true
  CurrentDesktop: Unity
  Date: Sun May  8 12:36:09 2016
  DistUpgraded: Fresh install
  DistroCodename: xenial
  DistroVariant: ubuntu
  DkmsStatus: nvidia-304-updates, 304.131, 4.4.0-22-generic, i686: installed
   NVIDIA Corporation G73 [GeForce 7600 GS] [10de:0392] (rev a1) (prog-if 00 
[VGA controller])
     Subsystem: Point of View BV G73 [GeForce 7600 GS] [1acc:8132]
  InstallationDate: Installed on 2016-05-05 (3 days ago)
  InstallationMedia: Ubuntu 16.04 LTS "Xenial Xerus" - Release i386 (20160420.1)
  MachineType: Gigabyte Technology Co., Ltd. 965P-DS3
  ProcKernelCmdLine: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-4.4.0-22-generic 
root=UUID=79fb27e9-d5d1-48c8-9210-7045256917c0 ro quiet splash nomodeset
  SourcePackage: nvidia-graphics-drivers-304-updates
  UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install) 05/28/2007
  dmi.bios.vendor: Award Software International, Inc.
  dmi.bios.version: F12 965P-DS3
  dmi.board.vendor: Gigabyte Technology Co., Ltd.
  dmi.chassis.type: 3
  dmi.chassis.vendor: Gigabyte Technology Co., Ltd.
dmi:bvnAwardSoftwareInternational,Inc.:bvrF12:bd05/28/2007:svnGigabyteTechnologyCo.,Ltd.:pn965P-DS3:pvr:rvnGigabyteTechnologyCo.,Ltd.:rn965P-DS3:rvr:cvnGigabyteTechnologyCo.,Ltd.:ct3:cvr: 965P-DS3
  dmi.sys.vendor: Gigabyte Technology Co., Ltd.
  version.compiz: compiz 1:
  version.libdrm2: libdrm2 2.4.67-1
  version.libgl1-mesa-dri: libgl1-mesa-dri 11.2.0-1ubuntu2
  version.libgl1-mesa-dri-experimental: libgl1-mesa-dri-experimental N/A
  version.libgl1-mesa-glx: libgl1-mesa-glx 11.2.0-1ubuntu2
  version.nvidia-graphics-drivers: nvidia-graphics-drivers-* N/A
  version.xserver-xorg-core: xserver-xorg-core 2:1.18.3-1ubuntu2
  version.xserver-xorg-input-evdev: xserver-xorg-input-evdev 1:2.10.1-1ubuntu2
  version.xserver-xorg-video-ati: xserver-xorg-video-ati 1:7.7.0-1
  version.xserver-xorg-video-intel: xserver-xorg-video-intel 
  version.xserver-xorg-video-nouveau: xserver-xorg-video-nouveau 
  xserver.bootTime: Sun May  8 12:27:11 2016
  xserver.configfile: default
   input        Power Button         KEYBOARD, id 6
   input        Power Button         KEYBOARD, id 7
   input        Microsoft Microsoft IntelliMouse® Explorer MOUSE, id 8
   input        HID 046a:0001        KEYBOARD, id 9
  xserver.errors: open /dev/fb0: No such file or directory
  xserver.logfile: /var/log/Xorg.0.log
  xserver.version: 2:1.18.3-1ubuntu2

To manage notifications about this bug go to:

Mailing list:
Post to     :
Unsubscribe :
More help   :

Reply via email to