Public bug reported:

happens every 3th start up

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 17.04
Package: xorg 1:7.7+16ubuntu3
ProcVersionSignature: Ubuntu 4.10.0-30.34-generic 4.10.17
Uname: Linux 4.10.0-30-generic x86_64
.tmp.unity_support_test.0:
 
ApportVersion: 2.20.4-0ubuntu4.5
Architecture: amd64
CompizPlugins: No value set for 
`/apps/compiz-1/general/screen0/options/active_plugins'
CompositorRunning: compiz
CompositorUnredirectDriverBlacklist: '(nouveau|Intel).*Mesa 8.0'
CompositorUnredirectFSW: true
Date: Tue Aug  8 14:21:59 2017
DistUpgraded: Fresh install
DistroCodename: zesty
DistroVariant: ubuntu
ExtraDebuggingInterest: Yes, if not too technical
GraphicsCard:
 Intel Corporation Haswell-ULT Integrated Graphics Controller [8086:0a06] (rev 
09) (prog-if 00 [VGA controller])
   Subsystem: Google, Inc. Haswell-ULT Integrated Graphics Controller 
[1ae0:c000]
InstallationDate: Installed on 2016-01-17 (568 days ago)
InstallationMedia: Ubuntu 14.04.1 LTS "Trusty Tahr" - Release amd64 (20140722.2)
Lsusb:
 Bus 002 Device 001: ID 1d6b:0003 Linux Foundation 3.0 root hub
 Bus 001 Device 004: ID 046d:c30e Logitech, Inc. UltraX Keyboard (Y-BL49)
 Bus 001 Device 005: ID 13d3:3393 IMC Networks 
 Bus 001 Device 002: ID 046d:c045 Logitech, Inc. Optical Mouse
 Bus 001 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub
MachineType: Google Panther
ProcEnviron:
 LANGUAGE=nl_NL
 PATH=(custom, no user)
 LANG=nl_NL.UTF-8
 SHELL=/bin/bash
ProcKernelCmdLine: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-4.10.0-30-generic 
root=UUID=81a08f3d-cc4b-49e7-97c4-7ef7d834a3bd ro quiet splash vt.handoff=7
SourcePackage: xorg
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)
dmi.bios.date: 12/20/2015
dmi.bios.vendor: coreboot
dmi.bios.version: MattDevo
dmi.board.name: Panther
dmi.board.vendor: Google
dmi.board.version: 1.0
dmi.chassis.type: 3
dmi.chassis.vendor: Google
dmi.modalias: 
dmi:bvncoreboot:bvrMattDevo:bd12/20/2015:svnGoogle:pnPanther:pvr1.0:rvnGoogle:rnPanther:rvr1.0:cvnGoogle:ct3:cvr:
dmi.product.name: Panther
dmi.product.version: 1.0
dmi.sys.vendor: Google
version.compiz: compiz 1:0.9.13.1+17.04.20170109-0ubuntu1
version.ia32-libs: ia32-libs N/A
version.libdrm2: libdrm2 2.4.76-1
version.libgl1-mesa-dri: libgl1-mesa-dri 17.0.7-0ubuntu0.17.04.1
version.libgl1-mesa-dri-experimental: libgl1-mesa-dri-experimental N/A
version.libgl1-mesa-glx: libgl1-mesa-glx 17.0.7-0ubuntu0.17.04.1
version.xserver-xorg-core: xserver-xorg-core 2:1.19.3-1ubuntu1.1
version.xserver-xorg-input-evdev: xserver-xorg-input-evdev 1:2.10.5-1ubuntu1
version.xserver-xorg-video-ati: xserver-xorg-video-ati 1:7.9.0-0ubuntu1
version.xserver-xorg-video-intel: xserver-xorg-video-intel 
2:2.99.917+git20170309-0ubuntu1
version.xserver-xorg-video-nouveau: xserver-xorg-video-nouveau 1:1.0.14-0ubuntu1
xserver.bootTime: Tue Aug  8 14:02:38 2017
xserver.configfile: default
xserver.errors:
 
xserver.logfile: /var/log/Xorg.0.log
xserver.version: 2:1.19.3-1ubuntu1.1
xserver.video_driver: modeset

** Affects: xorg (Ubuntu)
     Importance: Undecided
         Status: New


** Tags: amd64 apport-bug compiz-0.9 ubuntu zesty

-- 
You received this bug notification because you are a member of Desktop
Packages, which is subscribed to xorg in Ubuntu.
https://bugs.launchpad.net/bugs/1709309

Title:
  black screen

Status in xorg package in Ubuntu:
  New

Bug description:
  happens every 3th start up

  ProblemType: Bug
  DistroRelease: Ubuntu 17.04
  Package: xorg 1:7.7+16ubuntu3
  ProcVersionSignature: Ubuntu 4.10.0-30.34-generic 4.10.17
  Uname: Linux 4.10.0-30-generic x86_64
  .tmp.unity_support_test.0:
   
  ApportVersion: 2.20.4-0ubuntu4.5
  Architecture: amd64
  CompizPlugins: No value set for 
`/apps/compiz-1/general/screen0/options/active_plugins'
  CompositorRunning: compiz
  CompositorUnredirectDriverBlacklist: '(nouveau|Intel).*Mesa 8.0'
  CompositorUnredirectFSW: true
  Date: Tue Aug  8 14:21:59 2017
  DistUpgraded: Fresh install
  DistroCodename: zesty
  DistroVariant: ubuntu
  ExtraDebuggingInterest: Yes, if not too technical
  GraphicsCard:
   Intel Corporation Haswell-ULT Integrated Graphics Controller [8086:0a06] 
(rev 09) (prog-if 00 [VGA controller])
     Subsystem: Google, Inc. Haswell-ULT Integrated Graphics Controller 
[1ae0:c000]
  InstallationDate: Installed on 2016-01-17 (568 days ago)
  InstallationMedia: Ubuntu 14.04.1 LTS "Trusty Tahr" - Release amd64 
(20140722.2)
  Lsusb:
   Bus 002 Device 001: ID 1d6b:0003 Linux Foundation 3.0 root hub
   Bus 001 Device 004: ID 046d:c30e Logitech, Inc. UltraX Keyboard (Y-BL49)
   Bus 001 Device 005: ID 13d3:3393 IMC Networks 
   Bus 001 Device 002: ID 046d:c045 Logitech, Inc. Optical Mouse
   Bus 001 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub
  MachineType: Google Panther
  ProcEnviron:
   LANGUAGE=nl_NL
   PATH=(custom, no user)
   LANG=nl_NL.UTF-8
   SHELL=/bin/bash
  ProcKernelCmdLine: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-4.10.0-30-generic 
root=UUID=81a08f3d-cc4b-49e7-97c4-7ef7d834a3bd ro quiet splash vt.handoff=7
  SourcePackage: xorg
  UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)
  dmi.bios.date: 12/20/2015
  dmi.bios.vendor: coreboot
  dmi.bios.version: MattDevo
  dmi.board.name: Panther
  dmi.board.vendor: Google
  dmi.board.version: 1.0
  dmi.chassis.type: 3
  dmi.chassis.vendor: Google
  dmi.modalias: 
dmi:bvncoreboot:bvrMattDevo:bd12/20/2015:svnGoogle:pnPanther:pvr1.0:rvnGoogle:rnPanther:rvr1.0:cvnGoogle:ct3:cvr:
  dmi.product.name: Panther
  dmi.product.version: 1.0
  dmi.sys.vendor: Google
  version.compiz: compiz 1:0.9.13.1+17.04.20170109-0ubuntu1
  version.ia32-libs: ia32-libs N/A
  version.libdrm2: libdrm2 2.4.76-1
  version.libgl1-mesa-dri: libgl1-mesa-dri 17.0.7-0ubuntu0.17.04.1
  version.libgl1-mesa-dri-experimental: libgl1-mesa-dri-experimental N/A
  version.libgl1-mesa-glx: libgl1-mesa-glx 17.0.7-0ubuntu0.17.04.1
  version.xserver-xorg-core: xserver-xorg-core 2:1.19.3-1ubuntu1.1
  version.xserver-xorg-input-evdev: xserver-xorg-input-evdev 1:2.10.5-1ubuntu1
  version.xserver-xorg-video-ati: xserver-xorg-video-ati 1:7.9.0-0ubuntu1
  version.xserver-xorg-video-intel: xserver-xorg-video-intel 
2:2.99.917+git20170309-0ubuntu1
  version.xserver-xorg-video-nouveau: xserver-xorg-video-nouveau 
1:1.0.14-0ubuntu1
  xserver.bootTime: Tue Aug  8 14:02:38 2017
  xserver.configfile: default
  xserver.errors:
   
  xserver.logfile: /var/log/Xorg.0.log
  xserver.version: 2:1.19.3-1ubuntu1.1
  xserver.video_driver: modeset

To manage notifications about this bug go to:
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/xorg/+bug/1709309/+subscriptions

-- 
Mailing list: https://launchpad.net/~desktop-packages
Post to     : desktop-packages@lists.launchpad.net
Unsubscribe : https://launchpad.net/~desktop-packages
More help   : https://help.launchpad.net/ListHelp

Reply via email to