Public bug reported:

The HDMI stopped working suddenly. I tried re-install Intell Graphic drivers 
and still nothing.
I have a Dell Insipiron 5010 64 bit.
I ran de apport bug as the helped stated.

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 16.04
Package: xorg 1:7.7+13ubuntu3
ProcVersionSignature: Ubuntu 4.4.0-89.112-generic 4.4.76
Uname: Linux 4.4.0-89-generic x86_64
NonfreeKernelModules: wl
.tmp.unity_support_test.0:
 
ApportVersion: 2.20.1-0ubuntu2.10
Architecture: amd64
BootLog:
 
CompizPlugins: 
[core,composite,opengl,compiztoolbox,decor,vpswitch,snap,mousepoll,resize,place,move,wall,grid,regex,imgpng,session,gnomecompat,animation,fade,unitymtgrabhandles,workarounds,scale,expo,ezoom,unityshell]
CompositorRunning: compiz
CompositorUnredirectDriverBlacklist: '(nouveau|Intel).*Mesa 8.0'
CompositorUnredirectFSW: true
CurrentDesktop: Unity
Date: Tue Aug  8 20:33:14 2017
DistUpgraded: Fresh install
DistroCodename: xenial
DistroVariant: ubuntu
DkmsStatus:
 bcmwl, 6.30.223.271+bdcom, 4.4.0-83-generic, x86_64: installed
 bcmwl, 6.30.223.271+bdcom, 4.4.0-89-generic, x86_64: installed
ExtraDebuggingInterest: Yes, if not too technical
GraphicsCard:
 Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller [8086:0046] 
(rev 18) (prog-if 00 [VGA controller])
   Subsystem: Dell Core Processor Integrated Graphics Controller [1028:0447]
InstallationDate: Installed on 2014-10-05 (1038 days ago)
InstallationMedia: Ubuntu 12.04 LTS "Precise Pangolin" - Release amd64 
(20120425)
MachineType: Dell Inc. Inspiron N5010
ProcKernelCmdLine: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-4.4.0-89-generic 
root=UUID=cbde2fc0-7e9c-48f9-b588-ea7014e028ae ro quiet splash vt.handoff=7
SourcePackage: xorg
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)
dmi.bios.date: 07/26/2010
dmi.bios.vendor: Dell Inc.
dmi.bios.version: A07
dmi.board.name: 0WXY9J
dmi.board.vendor: Dell Inc.
dmi.board.version: A07
dmi.chassis.type: 8
dmi.chassis.vendor: Dell Inc.
dmi.chassis.version: A07
dmi.modalias: 
dmi:bvnDellInc.:bvrA07:bd07/26/2010:svnDellInc.:pnInspironN5010:pvrA07:rvnDellInc.:rn0WXY9J:rvrA07:cvnDellInc.:ct8:cvrA07:
dmi.product.name: Inspiron N5010
dmi.product.version: A07
dmi.sys.vendor: Dell Inc.
version.compiz: compiz 1:0.9.12.2+16.04.20160823-0ubuntu1
version.ia32-libs: ia32-libs N/A
version.libdrm2: libdrm2 2.4.76-1~ubuntu16.04.1
version.libgl1-mesa-dri: libgl1-mesa-dri 17.0.7-0ubuntu0.16.04.1
version.libgl1-mesa-dri-experimental: libgl1-mesa-dri-experimental N/A
version.libgl1-mesa-glx: libgl1-mesa-glx 17.0.7-0ubuntu0.16.04.1
version.xserver-xorg-core: xserver-xorg-core 2:1.18.4-0ubuntu0.3
version.xserver-xorg-input-evdev: xserver-xorg-input-evdev 1:2.10.1-1ubuntu2
version.xserver-xorg-video-ati: xserver-xorg-video-ati 1:7.7.0-1
version.xserver-xorg-video-intel: xserver-xorg-video-intel 
2:2.99.917+git20160325-1ubuntu1.2
version.xserver-xorg-video-nouveau: xserver-xorg-video-nouveau 1:1.0.12-1build2
xserver.bootTime: Tue Aug  8 20:28:05 2017
xserver.configfile: default
xserver.errors:
 
xserver.logfile: /var/log/Xorg.0.log
xserver.outputs:
 product id                                8940 
 vendor                                     AUO
xserver.version: 2:1.18.4-0ubuntu0.3

** Affects: xorg (Ubuntu)
     Importance: Undecided
         Status: New


** Tags: amd64 apport-bug compiz-0.9 ubuntu xenial

-- 
You received this bug notification because you are a member of Desktop
Packages, which is subscribed to xorg in Ubuntu.
https://bugs.launchpad.net/bugs/1709452

Title:
  Intell graphics

Status in xorg package in Ubuntu:
  New

Bug description:
  The HDMI stopped working suddenly. I tried re-install Intell Graphic drivers 
and still nothing.
  I have a Dell Insipiron 5010 64 bit.
  I ran de apport bug as the helped stated.

  ProblemType: Bug
  DistroRelease: Ubuntu 16.04
  Package: xorg 1:7.7+13ubuntu3
  ProcVersionSignature: Ubuntu 4.4.0-89.112-generic 4.4.76
  Uname: Linux 4.4.0-89-generic x86_64
  NonfreeKernelModules: wl
  .tmp.unity_support_test.0:
   
  ApportVersion: 2.20.1-0ubuntu2.10
  Architecture: amd64
  BootLog:
   
  CompizPlugins: 
[core,composite,opengl,compiztoolbox,decor,vpswitch,snap,mousepoll,resize,place,move,wall,grid,regex,imgpng,session,gnomecompat,animation,fade,unitymtgrabhandles,workarounds,scale,expo,ezoom,unityshell]
  CompositorRunning: compiz
  CompositorUnredirectDriverBlacklist: '(nouveau|Intel).*Mesa 8.0'
  CompositorUnredirectFSW: true
  CurrentDesktop: Unity
  Date: Tue Aug  8 20:33:14 2017
  DistUpgraded: Fresh install
  DistroCodename: xenial
  DistroVariant: ubuntu
  DkmsStatus:
   bcmwl, 6.30.223.271+bdcom, 4.4.0-83-generic, x86_64: installed
   bcmwl, 6.30.223.271+bdcom, 4.4.0-89-generic, x86_64: installed
  ExtraDebuggingInterest: Yes, if not too technical
  GraphicsCard:
   Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller [8086:0046] 
(rev 18) (prog-if 00 [VGA controller])
     Subsystem: Dell Core Processor Integrated Graphics Controller [1028:0447]
  InstallationDate: Installed on 2014-10-05 (1038 days ago)
  InstallationMedia: Ubuntu 12.04 LTS "Precise Pangolin" - Release amd64 
(20120425)
  MachineType: Dell Inc. Inspiron N5010
  ProcKernelCmdLine: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-4.4.0-89-generic 
root=UUID=cbde2fc0-7e9c-48f9-b588-ea7014e028ae ro quiet splash vt.handoff=7
  SourcePackage: xorg
  UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)
  dmi.bios.date: 07/26/2010
  dmi.bios.vendor: Dell Inc.
  dmi.bios.version: A07
  dmi.board.name: 0WXY9J
  dmi.board.vendor: Dell Inc.
  dmi.board.version: A07
  dmi.chassis.type: 8
  dmi.chassis.vendor: Dell Inc.
  dmi.chassis.version: A07
  dmi.modalias: 
dmi:bvnDellInc.:bvrA07:bd07/26/2010:svnDellInc.:pnInspironN5010:pvrA07:rvnDellInc.:rn0WXY9J:rvrA07:cvnDellInc.:ct8:cvrA07:
  dmi.product.name: Inspiron N5010
  dmi.product.version: A07
  dmi.sys.vendor: Dell Inc.
  version.compiz: compiz 1:0.9.12.2+16.04.20160823-0ubuntu1
  version.ia32-libs: ia32-libs N/A
  version.libdrm2: libdrm2 2.4.76-1~ubuntu16.04.1
  version.libgl1-mesa-dri: libgl1-mesa-dri 17.0.7-0ubuntu0.16.04.1
  version.libgl1-mesa-dri-experimental: libgl1-mesa-dri-experimental N/A
  version.libgl1-mesa-glx: libgl1-mesa-glx 17.0.7-0ubuntu0.16.04.1
  version.xserver-xorg-core: xserver-xorg-core 2:1.18.4-0ubuntu0.3
  version.xserver-xorg-input-evdev: xserver-xorg-input-evdev 1:2.10.1-1ubuntu2
  version.xserver-xorg-video-ati: xserver-xorg-video-ati 1:7.7.0-1
  version.xserver-xorg-video-intel: xserver-xorg-video-intel 
2:2.99.917+git20160325-1ubuntu1.2
  version.xserver-xorg-video-nouveau: xserver-xorg-video-nouveau 
1:1.0.12-1build2
  xserver.bootTime: Tue Aug  8 20:28:05 2017
  xserver.configfile: default
  xserver.errors:
   
  xserver.logfile: /var/log/Xorg.0.log
  xserver.outputs:
   product id                                8940 
   vendor                                     AUO
  xserver.version: 2:1.18.4-0ubuntu0.3

To manage notifications about this bug go to:
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/xorg/+bug/1709452/+subscriptions

-- 
Mailing list: https://launchpad.net/~desktop-packages
Post to     : desktop-packages@lists.launchpad.net
Unsubscribe : https://launchpad.net/~desktop-packages
More help   : https://help.launchpad.net/ListHelp

Reply via email to