Public bug reported:

all the icons appear to be very large and the windows don't open up completely.
the resolution is set to 480x600

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 14.04
Package: xorg 1:7.7+1ubuntu8.1
ProcVersionSignature: Ubuntu 4.13.0-16.19-generic 4.13.4
Uname: Linux 4.13.0-16-generic x86_64
.tmp.unity.support.test.1:
 
ApportVersion: 2.14.1-0ubuntu3.27
Architecture: amd64
CompizPlugins: No value set for 
`/apps/compiz-1/general/screen0/options/active_plugins'
CompositorRunning: compiz
CompositorUnredirectDriverBlacklist: '(nouveau|Intel).*Mesa 8.0'
CompositorUnredirectFSW: true
CurrentDesktop: Unity
Date: Sun Feb  4 19:31:30 2018
DistUpgraded: Fresh install
DistroCodename: trusty
DistroVariant: ubuntu
ExtraDebuggingInterest: Yes
GraphicsCard:
 Intel Corporation Device [8086:5917] (rev 07) (prog-if 00 [VGA controller])
   Subsystem: ASUSTeK Computer Inc. Device [1043:163e]
   Subsystem: ASUSTeK Computer Inc. Device [1043:163e]
InstallationDate: Installed on 2018-02-02 (2 days ago)
InstallationMedia: Ubuntu 14.04.5 LTS "Trusty Tahr" - Release amd64 (20160803)
Lsusb:
 Bus 002 Device 001: ID 1d6b:0003 Linux Foundation 3.0 root hub
 Bus 001 Device 003: ID 8087:0a2b Intel Corp. 
 Bus 001 Device 002: ID 13d3:5a07 IMC Networks 
 Bus 001 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub
MachineType: ASUSTeK COMPUTER INC. X510UNR
ProcKernelCmdLine: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-4.13.0-16-generic.efi.signed 
root=UUID=8184a3be-eb7a-43c8-9062-7c338c9288b5 ro quiet splash nomodeset 
vt.handoff=7
Renderer: Software
SourcePackage: xorg
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)
dmi.bios.date: 08/07/2017
dmi.bios.vendor: American Megatrends Inc.
dmi.bios.version: X510UNR.300
dmi.board.asset.tag: ATN12345678901234567
dmi.board.name: X510UNR
dmi.board.vendor: ASUSTeK COMPUTER INC.
dmi.board.version: 1.0
dmi.chassis.asset.tag: No Asset Tag
dmi.chassis.type: 10
dmi.chassis.vendor: ASUSTeK COMPUTER INC.
dmi.chassis.version: 1.0
dmi.modalias: 
dmi:bvnAmericanMegatrendsInc.:bvrX510UNR.300:bd08/07/2017:svnASUSTeKCOMPUTERINC.:pnX510UNR:pvr1.0:rvnASUSTeKCOMPUTERINC.:rnX510UNR:rvr1.0:cvnASUSTeKCOMPUTERINC.:ct10:cvr1.0:
dmi.product.family: X
dmi.product.name: X510UNR
dmi.product.version: 1.0
dmi.sys.vendor: ASUSTeK COMPUTER INC.
version.compiz: compiz 1:0.9.11.3+14.04.20160425-0ubuntu1
version.ia32-libs: ia32-libs N/A
version.libdrm2: libdrm2 2.4.67-1ubuntu0.14.04.2
version.libgl1-mesa-dri: libgl1-mesa-dri N/A
version.libgl1-mesa-dri-experimental: libgl1-mesa-dri-experimental N/A
version.libgl1-mesa-glx: libgl1-mesa-glx N/A
version.xserver-xorg-core: xserver-xorg-core N/A
version.xserver-xorg-input-evdev: xserver-xorg-input-evdev N/A
version.xserver-xorg-video-ati: xserver-xorg-video-ati N/A
version.xserver-xorg-video-intel: xserver-xorg-video-intel N/A
version.xserver-xorg-video-nouveau: xserver-xorg-video-nouveau N/A
xserver.bootTime: Sun Feb  4 18:33:56 2018
xserver.configfile: default
xserver.logfile: /var/log/Xorg.0.log
xserver.outputs:
 
xserver.version: 2:1.16.0-1ubuntu1.2~trusty2

** Affects: xorg (Ubuntu)
     Importance: Undecided
         Status: New


** Tags: amd64 apport-bug compiz-0.9 third-party-packages trusty ubuntu

** Information type changed from Private Security to Public

-- 
You received this bug notification because you are a member of Desktop
Packages, which is subscribed to xorg in Ubuntu.
https://bugs.launchpad.net/bugs/1747260

Title:
  my screen resolution is very low.

Status in xorg package in Ubuntu:
  New

Bug description:
  all the icons appear to be very large and the windows don't open up 
completely.
  the resolution is set to 480x600

  ProblemType: Bug
  DistroRelease: Ubuntu 14.04
  Package: xorg 1:7.7+1ubuntu8.1
  ProcVersionSignature: Ubuntu 4.13.0-16.19-generic 4.13.4
  Uname: Linux 4.13.0-16-generic x86_64
  .tmp.unity.support.test.1:
   
  ApportVersion: 2.14.1-0ubuntu3.27
  Architecture: amd64
  CompizPlugins: No value set for 
`/apps/compiz-1/general/screen0/options/active_plugins'
  CompositorRunning: compiz
  CompositorUnredirectDriverBlacklist: '(nouveau|Intel).*Mesa 8.0'
  CompositorUnredirectFSW: true
  CurrentDesktop: Unity
  Date: Sun Feb  4 19:31:30 2018
  DistUpgraded: Fresh install
  DistroCodename: trusty
  DistroVariant: ubuntu
  ExtraDebuggingInterest: Yes
  GraphicsCard:
   Intel Corporation Device [8086:5917] (rev 07) (prog-if 00 [VGA controller])
     Subsystem: ASUSTeK Computer Inc. Device [1043:163e]
     Subsystem: ASUSTeK Computer Inc. Device [1043:163e]
  InstallationDate: Installed on 2018-02-02 (2 days ago)
  InstallationMedia: Ubuntu 14.04.5 LTS "Trusty Tahr" - Release amd64 (20160803)
  Lsusb:
   Bus 002 Device 001: ID 1d6b:0003 Linux Foundation 3.0 root hub
   Bus 001 Device 003: ID 8087:0a2b Intel Corp. 
   Bus 001 Device 002: ID 13d3:5a07 IMC Networks 
   Bus 001 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub
  MachineType: ASUSTeK COMPUTER INC. X510UNR
  ProcKernelCmdLine: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-4.13.0-16-generic.efi.signed 
root=UUID=8184a3be-eb7a-43c8-9062-7c338c9288b5 ro quiet splash nomodeset 
vt.handoff=7
  Renderer: Software
  SourcePackage: xorg
  UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)
  dmi.bios.date: 08/07/2017
  dmi.bios.vendor: American Megatrends Inc.
  dmi.bios.version: X510UNR.300
  dmi.board.asset.tag: ATN12345678901234567
  dmi.board.name: X510UNR
  dmi.board.vendor: ASUSTeK COMPUTER INC.
  dmi.board.version: 1.0
  dmi.chassis.asset.tag: No Asset Tag
  dmi.chassis.type: 10
  dmi.chassis.vendor: ASUSTeK COMPUTER INC.
  dmi.chassis.version: 1.0
  dmi.modalias: 
dmi:bvnAmericanMegatrendsInc.:bvrX510UNR.300:bd08/07/2017:svnASUSTeKCOMPUTERINC.:pnX510UNR:pvr1.0:rvnASUSTeKCOMPUTERINC.:rnX510UNR:rvr1.0:cvnASUSTeKCOMPUTERINC.:ct10:cvr1.0:
  dmi.product.family: X
  dmi.product.name: X510UNR
  dmi.product.version: 1.0
  dmi.sys.vendor: ASUSTeK COMPUTER INC.
  version.compiz: compiz 1:0.9.11.3+14.04.20160425-0ubuntu1
  version.ia32-libs: ia32-libs N/A
  version.libdrm2: libdrm2 2.4.67-1ubuntu0.14.04.2
  version.libgl1-mesa-dri: libgl1-mesa-dri N/A
  version.libgl1-mesa-dri-experimental: libgl1-mesa-dri-experimental N/A
  version.libgl1-mesa-glx: libgl1-mesa-glx N/A
  version.xserver-xorg-core: xserver-xorg-core N/A
  version.xserver-xorg-input-evdev: xserver-xorg-input-evdev N/A
  version.xserver-xorg-video-ati: xserver-xorg-video-ati N/A
  version.xserver-xorg-video-intel: xserver-xorg-video-intel N/A
  version.xserver-xorg-video-nouveau: xserver-xorg-video-nouveau N/A
  xserver.bootTime: Sun Feb  4 18:33:56 2018
  xserver.configfile: default
  xserver.logfile: /var/log/Xorg.0.log
  xserver.outputs:
   
  xserver.version: 2:1.16.0-1ubuntu1.2~trusty2

To manage notifications about this bug go to:
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/xorg/+bug/1747260/+subscriptions

-- 
Mailing list: https://launchpad.net/~desktop-packages
Post to     : desktop-packages@lists.launchpad.net
Unsubscribe : https://launchpad.net/~desktop-packages
More help   : https://help.launchpad.net/ListHelp

Reply via email to