Nima Dolatabadi, thank you for reporting this and helping make Ubuntu
better.

1) Could you please attach a screenshot that demonstrates this problem?

2) Could you please provide the full computer model as noted on the
sticker of the computer itself (not from the Bug Description, or the
result of a terminal command)?

3) Is this something that started to happen after an update? If so,
which specifically?

4) After the issue, are there crash files in /var/crash?

5) To see if this is already resolved in Ubuntu, could you please test
http://cdimage.ubuntu.com/daily-live/current/ and advise to the results?

** Changed in: xorg (Ubuntu)
   Importance: Undecided => Low

** Changed in: xorg (Ubuntu)
       Status: New => Incomplete

-- 
You received this bug notification because you are a member of Desktop
Packages, which is subscribed to xorg in Ubuntu.
https://bugs.launchpad.net/bugs/1717706

Title:
  My desktop is not showing correctly

Status in xorg package in Ubuntu:
  Incomplete

Bug description:
  I have Ubuntu  14.04 LTS and I have nvidia X.org X server install but the 
desktop does not show what it expected to be. when I took an screen shot I just 
saw it and more detail is available in the attachment.
  thanks.

  ProblemType: Bug
  DistroRelease: Ubuntu 14.04
  Package: xorg 1:7.7+1ubuntu8.1
  ProcVersionSignature: Ubuntu 4.2.0-42.49~14.04.1-generic 4.2.8-ckt12
  Uname: Linux 4.2.0-42-generic x86_64
  .tmp.unity.support.test.0:
   
  ApportVersion: 2.14.1-0ubuntu3.25
  Architecture: amd64
  CompizPlugins: No value set for 
`/apps/compiz-1/general/screen0/options/active_plugins'
  CompositorRunning: compiz
  CompositorUnredirectDriverBlacklist: '(nouveau|Intel).*Mesa 8.0'
  CompositorUnredirectFSW: true
  CurrentDesktop: Unity
  Date: Sat Sep 16 20:51:52 2017
  DistUpgraded: Fresh install
  DistroCodename: trusty
  DistroVariant: ubuntu
  DkmsStatus:
   bbswitch, 0.7, 4.2.0-42-generic, x86_64: installed
   virtualbox, 4.3.36, 4.2.0-27-generic, x86_64: installed
   virtualbox, 4.3.36, 4.2.0-42-generic, x86_64: installed
  ExtraDebuggingInterest: Yes, including running git bisection searches
  GraphicsCard:
   Intel Corporation 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics 
Controller [8086:0116] (rev 09) (prog-if 00 [VGA controller])
     Subsystem: Micro-Star International Co., Ltd. [MSI] Device [1462:108d]
   NVIDIA Corporation GF108M [GeForce GT 540M] [10de:0df4] (rev a1) (prog-if 00 
[VGA controller])
     Subsystem: Micro-Star International Co., Ltd. [MSI] Device [1462:108d]
  InstallationDate: Installed on 2017-09-12 (3 days ago)
  InstallationMedia: Ubuntu 14.04.4 LTS "Trusty Tahr" - Release amd64 
(20160217.1)
  MachineType: Micro-Star International Co., Ltd. GE620/GE620DX/FX620DX
  ProcKernelCmdLine: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-4.2.0-42-generic 
root=UUID=5e956ab8-3c28-4702-9d97-784cad737c27 ro quiet splash vt.handoff=7
  SourcePackage: xorg
  Symptom: display
  UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)
  dmi.bios.date: 05/26/2011
  dmi.bios.vendor: American Megatrends Inc.
  dmi.bios.version: E16G5IMS V1.0F
  dmi.board.asset.tag: To be filled by O.E.M.
  dmi.board.name: MS-16G5
  dmi.board.vendor: Micro-Star International Co., Ltd.
  dmi.board.version: To be filled by O.E.M.
  dmi.chassis.asset.tag: To Be Filled By O.E.M.
  dmi.chassis.type: 10
  dmi.chassis.vendor: Micro-Star International Co., Ltd.
  dmi.chassis.version: To be filled by O.E.M.
  dmi.modalias: 
dmi:bvnAmericanMegatrendsInc.:bvrE16G5IMSV1.0F:bd05/26/2011:svnMicro-StarInternationalCo.,Ltd.:pnGE620/GE620DX/FX620DX:pvrTobefilledbyO.E.M.:rvnMicro-StarInternationalCo.,Ltd.:rnMS-16G5:rvrTobefilledbyO.E.M.:cvnMicro-StarInternationalCo.,Ltd.:ct10:cvrTobefilledbyO.E.M.:
  dmi.product.name: GE620/GE620DX/FX620DX
  dmi.product.version: To be filled by O.E.M.
  dmi.sys.vendor: Micro-Star International Co., Ltd.
  version.compiz: compiz 1:0.9.11.3+14.04.20160425-0ubuntu1
  version.ia32-libs: ia32-libs N/A
  version.libdrm2: libdrm2 2.4.67-1ubuntu0.14.04.2
  version.libgl1-mesa-dri: libgl1-mesa-dri N/A
  version.libgl1-mesa-dri-experimental: libgl1-mesa-dri-experimental N/A
  version.libgl1-mesa-glx: libgl1-mesa-glx N/A
  version.xserver-xorg-core: xserver-xorg-core N/A
  version.xserver-xorg-input-evdev: xserver-xorg-input-evdev N/A
  version.xserver-xorg-video-ati: xserver-xorg-video-ati N/A
  version.xserver-xorg-video-intel: xserver-xorg-video-intel N/A
  version.xserver-xorg-video-nouveau: xserver-xorg-video-nouveau N/A
  xserver.bootTime: Sat Sep 16 19:53:10 2017
  xserver.configfile: default
  xserver.errors:
   Failed to load module "nvidia" (module does not exist, 0)
   Failed to load module "nvidia" (module does not exist, 0)
   NOUVEAU(G0): [XvMC] Failed to initialize extension.
  xserver.logfile: /var/log/Xorg.0.log
  xserver.outputs:
   product id                                 489 
   vendor                                     LGD
  xserver.version: 2:1.17.2-1ubuntu9.1~trusty1

To manage notifications about this bug go to:
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/xorg/+bug/1717706/+subscriptions

-- 
Mailing list: https://launchpad.net/~desktop-packages
Post to     : desktop-packages@lists.launchpad.net
Unsubscribe : https://launchpad.net/~desktop-packages
More help   : https://help.launchpad.net/ListHelp

Reply via email to