Thank you for reporting this bug to Ubuntu.
Ubuntu 17.04 (zesty) reached end-of-life on January 13, 2018.

See this document for currently supported Ubuntu releases:
https://wiki.ubuntu.com/Releases 

We appreciate that this bug may be old and you might not be interested
in discussing it any more. But if you are then please upgrade to the
latest Ubuntu version and re-test.

If you then find the bug is still present in the newer Ubuntu version,
please add a comment here telling us which new version it is in and
change the bug status to Confirmed.


** Changed in: pulseaudio (Ubuntu)
       Status: New => Incomplete

-- 
You received this bug notification because you are a member of Desktop
Packages, which is subscribed to pulseaudio in Ubuntu.
https://bugs.launchpad.net/bugs/1692454

Title:
  [ENS1371 - Ensoniq AudioPCI, playback] No sound at all

Status in pulseaudio package in Ubuntu:
  Incomplete

Bug description:
  no audio at all

  ProblemType: Bug
  DistroRelease: Ubuntu 17.04
  Package: pulseaudio 1:10.0-1ubuntu2
  ProcVersionSignature: Ubuntu 4.10.0-21.23-generic 4.10.11
  Uname: Linux 4.10.0-21-generic x86_64
  ApportVersion: 2.20.4-0ubuntu4
  Architecture: amd64
  AudioDevicesInUse:
   USER        PID ACCESS COMMAND
   /dev/snd/controlC0:  hariharan   1985 F.... pulseaudio
  CurrentDesktop: Unity:Unity7
  Date: Mon May 22 14:08:44 2017
  InstallationDate: Installed on 2017-05-17 (4 days ago)
  InstallationMedia: Ubuntu 17.04 "Zesty Zapus" - Release amd64 (20170412)
  SourcePackage: pulseaudio
  Symptom: audio
  Symptom_AlsaPlaybackTest: ALSA playback test through plughw:AudioPCI 
successful
  Symptom_Card: ES1371/ES1373 / Creative Labs CT2518 (Audio PCI 64V/128/5200 / 
Creative CT4810/CT5803/CT5806 [Sound Blaster PCI]) - Ensoniq AudioPCI
  Symptom_DevicesInUse:
   USER        PID ACCESS COMMAND
   /dev/snd/controlC0:  hariharan   1985 F.... pulseaudio
  Symptom_PulsePlaybackTest: PulseAudio playback test failed
  Symptom_Type: No sound at all
  Title: [ENS1371 - Ensoniq AudioPCI, playback] No sound at all
  UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)
  dmi.bios.date: 07/02/2015
  dmi.bios.vendor: Phoenix Technologies LTD
  dmi.bios.version: 6.00
  dmi.board.name: 440BX Desktop Reference Platform
  dmi.board.vendor: Intel Corporation
  dmi.board.version: None
  dmi.chassis.asset.tag: No Asset Tag
  dmi.chassis.type: 1
  dmi.chassis.vendor: No Enclosure
  dmi.chassis.version: N/A
  dmi.modalias: 
dmi:bvnPhoenixTechnologiesLTD:bvr6.00:bd07/02/2015:svnVMware,Inc.:pnVMwareVirtualPlatform:pvrNone:rvnIntelCorporation:rn440BXDesktopReferencePlatform:rvrNone:cvnNoEnclosure:ct1:cvrN/A:
  dmi.product.name: VMware Virtual Platform
  dmi.product.version: None
  dmi.sys.vendor: VMware, Inc.

To manage notifications about this bug go to:
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/pulseaudio/+bug/1692454/+subscriptions

-- 
Mailing list: https://launchpad.net/~desktop-packages
Post to     : desktop-packages@lists.launchpad.net
Unsubscribe : https://launchpad.net/~desktop-packages
More help   : https://help.launchpad.net/ListHelp

Reply via email to