Public bug reported:

The problem is with ethernet. After sometime ethernet network doesn't
work. LAN works well but internet connectivity has problem. I can
connect to same network via wifi and there is no problem. Bu through
Ethernet for this particular machine I am seeing this problem. With
16.04 there was no issue at all.

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 17.10
Package: network-manager 1.8.4-1ubuntu3 [modified: 
usr/lib/NetworkManager/conf.d/10-globally-managed-devices.conf]
ProcVersionSignature: Ubuntu 4.13.0-36.40-generic 4.13.13
Uname: Linux 4.13.0-36-generic x86_64
ApportVersion: 2.20.7-0ubuntu3.7
Architecture: amd64
CurrentDesktop: ubuntu:GNOME
Date: Fri Feb 23 11:52:12 2018
IpRoute:
 default via 10.100.10.1 dev eno1 proto static metric 20100 
 10.100.10.0/23 dev eno1 proto kernel scope link src 10.100.11.8 metric 100 
 169.254.0.0/16 dev eno1 scope link metric 1000 
 169.254.0.0/16 dev eno1 scope link metric 1001 
 192.168.122.0/24 dev virbr0 proto kernel scope link src 192.168.122.1 linkdown
NetworkManager.state:
 [main]
 NetworkingEnabled=true
 WirelessEnabled=true
 WWANEnabled=true
RfKill:
 
SourcePackage: network-manager
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)
mtime.conffile..etc.NetworkManager.NetworkManager.conf: 
2018-01-08T14:11:20.564841
nmcli-dev:
 DEVICE      TYPE      STATE      DBUS-PATH                                  
CONNECTION          CON-UUID                              CON-PATH              
                              
 virbr0      bridge    connected  /org/freedesktop/NetworkManager/Devices/3  
virbr0              f7ed1838-6b56-4032-99f9-602539799a67  
/org/freedesktop/NetworkManager/ActiveConnection/2  
 eno1        ethernet  connected  /org/freedesktop/NetworkManager/Devices/2  
Wired connection 1  84d5092f-8385-491c-acab-38e47bc5ffc5  
/org/freedesktop/NetworkManager/ActiveConnection/16 
 lo          loopback  unmanaged  /org/freedesktop/NetworkManager/Devices/1  -- 
                 --                                    --                       
                           
 virbr0-nic  tun       unmanaged  /org/freedesktop/NetworkManager/Devices/4  -- 
                 --                                    --
nmcli-nm:
 RUNNING  VERSION  STATE      STARTUP  CONNECTIVITY  NETWORKING  WIFI-HW  WIFI  
   WWAN-HW  WWAN    
 running  1.8.4    connected  started  limited       enabled     enabled  
enabled  enabled  enabled

** Affects: network-manager (Ubuntu)
     Importance: Undecided
         Status: New


** Tags: amd64 apport-bug artful wayland-session

-- 
You received this bug notification because you are a member of Desktop
Packages, which is subscribed to network-manager in Ubuntu.
https://bugs.launchpad.net/bugs/1751198

Title:
  The problem is with ethernet. After sometime ethernet network doesn't
  work. LAN works well but internet connectivity has problem. I can
  connect to same network via wifi and there is no problem. Bu through
  Ethernet for this particular machine I am seeing this problem.

Status in network-manager package in Ubuntu:
  New

Bug description:
  The problem is with ethernet. After sometime ethernet network doesn't
  work. LAN works well but internet connectivity has problem. I can
  connect to same network via wifi and there is no problem. Bu through
  Ethernet for this particular machine I am seeing this problem. With
  16.04 there was no issue at all.

  ProblemType: Bug
  DistroRelease: Ubuntu 17.10
  Package: network-manager 1.8.4-1ubuntu3 [modified: 
usr/lib/NetworkManager/conf.d/10-globally-managed-devices.conf]
  ProcVersionSignature: Ubuntu 4.13.0-36.40-generic 4.13.13
  Uname: Linux 4.13.0-36-generic x86_64
  ApportVersion: 2.20.7-0ubuntu3.7
  Architecture: amd64
  CurrentDesktop: ubuntu:GNOME
  Date: Fri Feb 23 11:52:12 2018
  IpRoute:
   default via 10.100.10.1 dev eno1 proto static metric 20100 
   10.100.10.0/23 dev eno1 proto kernel scope link src 10.100.11.8 metric 100 
   169.254.0.0/16 dev eno1 scope link metric 1000 
   169.254.0.0/16 dev eno1 scope link metric 1001 
   192.168.122.0/24 dev virbr0 proto kernel scope link src 192.168.122.1 
linkdown
  NetworkManager.state:
   [main]
   NetworkingEnabled=true
   WirelessEnabled=true
   WWANEnabled=true
  RfKill:
   
  SourcePackage: network-manager
  UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)
  mtime.conffile..etc.NetworkManager.NetworkManager.conf: 
2018-01-08T14:11:20.564841
  nmcli-dev:
   DEVICE      TYPE      STATE      DBUS-PATH                                  
CONNECTION          CON-UUID                              CON-PATH              
                              
   virbr0      bridge    connected  /org/freedesktop/NetworkManager/Devices/3  
virbr0              f7ed1838-6b56-4032-99f9-602539799a67  
/org/freedesktop/NetworkManager/ActiveConnection/2  
   eno1        ethernet  connected  /org/freedesktop/NetworkManager/Devices/2  
Wired connection 1  84d5092f-8385-491c-acab-38e47bc5ffc5  
/org/freedesktop/NetworkManager/ActiveConnection/16 
   lo          loopback  unmanaged  /org/freedesktop/NetworkManager/Devices/1  
--                  --                                    --                    
                              
   virbr0-nic  tun       unmanaged  /org/freedesktop/NetworkManager/Devices/4  
--                  --                                    --
  nmcli-nm:
   RUNNING  VERSION  STATE      STARTUP  CONNECTIVITY  NETWORKING  WIFI-HW  
WIFI     WWAN-HW  WWAN    
   running  1.8.4    connected  started  limited       enabled     enabled  
enabled  enabled  enabled

To manage notifications about this bug go to:
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/network-manager/+bug/1751198/+subscriptions

-- 
Mailing list: https://launchpad.net/~desktop-packages
Post to     : desktop-packages@lists.launchpad.net
Unsubscribe : https://launchpad.net/~desktop-packages
More help   : https://help.launchpad.net/ListHelp

Reply via email to