This bug was fixed in the package gnome-initial-setup - 3.28.0-2ubuntu3

---------------
gnome-initial-setup (3.28.0-2ubuntu3) bionic; urgency=medium

  * debian/patches/0001-Add-Ubuntu-mode-with-special-pages.patch:
    - Don't show livepatch page if already enabled (LP: #1761569)

gnome-initial-setup (3.28.0-2ubuntu2) bionic; urgency=medium

  * debian/patches/0001-Add-Ubuntu-mode-with-special-pages.patch:
    - Only show installed graphical apps (LP: #1761574)
    - Don't promote snaps that are already installed (LP: #1761578)
    - Don't show settings privacy link that doesn't exist (LP: #1762199)
    - Remove FIXME from page description (LP: #1762201)
    - Use privacy URL from /etc/os-release (LP: #1761745)
    - Make page titles consistent with existing pages (LP: #1762198)

 -- Robert Ancell <robert.anc...@canonical.com>  Wed, 11 Apr 2018
10:36:45 +1200

** Changed in: gnome-initial-setup (Ubuntu)
       Status: Fix Committed => Fix Released

-- 
You received this bug notification because you are a member of Desktop
Packages, which is subscribed to gnome-initial-setup in Ubuntu.
https://bugs.launchpad.net/bugs/1761569

Title:
  Live Patch page doesn't correctly handle existing setup

Status in gnome-initial-setup package in Ubuntu:
  Fix Released

Bug description:
  Test Case
  =========
  1. Open the Software & Updates app. Switch to the Updates tab and set up 
Canonical Live Patch.

  1b. You may want to manually make sure you are using the canonical-
  livepatch snap from the stable channel. software-properties 0.96.24.25
  used the edge channel instead but this is no longer needed.

  2. Install gnome-initial-setup.

  3. Log out then log back in.

  4. The Ubuntu Welcome wizard runs. The Live Patch page prompts to log
  in even though Live Patch is already set up. Further, it doesn't
  recognize the existing Ubuntu Single Sign-On authentication done via
  GNOME Online Accounts.

  System Info
  ===========
  gnome-initial-setup 3.28.0-2ubuntu0+ppa4
  from ppa:ubuntu-desktop/ubuntu-welcome
  Ubuntu 18.04 Beta

To manage notifications about this bug go to:
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/gnome-initial-setup/+bug/1761569/+subscriptions

-- 
Mailing list: https://launchpad.net/~desktop-packages
Post to     : desktop-packages@lists.launchpad.net
Unsubscribe : https://launchpad.net/~desktop-packages
More help   : https://help.launchpad.net/ListHelp

Reply via email to