Unfortunately I couldn't reproduce the issue in our tiny cluster.

@Mingda if you can post the logs it might be helpful.

On Sat, Oct 15, 2016 at 12:22 AM, Yingyi Bu <buyin...@gmail.com> wrote:

> >> Log4J in Twitter4j doesn't initialize properly.
>
> Can you explain that a little bit more?
> What exceptions do you hit, "class not found", or sth. else?
> Thx!
>
> On Fri, Oct 14, 2016 at 2:20 PM, Wail Alkowaileet (JIRA) <j...@apache.org>
> wrote:
>
> >
> >     [ https://issues.apache.org/jira/browse/ASTERIXDB-1694?
> > page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&
> > focusedCommentId=15576516#comment-15576516 ]
> >
> > Wail Alkowaileet commented on ASTERIXDB-1694:
> > ---------------------------------------------
> >
> > After a long meeting, Mingda and I located the problem. Log4J in
> Twitter4j
> > doesn't initialize properly.
> > I don't know why that's the case. I suspect that there's something wrong
> > in the deployment of AsterixDB.
> >
> > > Fail running Tweet Feed on Cluster of 16 nodes (while succeed on 4
> nodes)
> > > ------------------------------------------------------------
> > -------------
> > >
> > >                 Key: ASTERIXDB-1694
> > >                 URL: https://issues.apache.org/
> > jira/browse/ASTERIXDB-1694
> > >             Project: Apache AsterixDB
> > >          Issue Type: Bug
> > >          Components: Feeds
> > >         Environment: asterix-server-0.8.9-SNAPSHOT-binary-assembly run
> > on cluster
> > >            Reporter: Mingda Li
> > >            Assignee: Xikui Wang
> > >   Original Estimate: 24h
> > >  Remaining Estimate: 24h
> > >
> > > Recently, I am trying to run the data feed query on a cluster of 16
> > nodes. All the query run well without error. But each time after I
> > disconnect the feed, there is none of tweet data stored in dataverse.
> > However, when I try to run other AQL queries, the cluster can work well.
> > And I have ever used 4 nodes cluster to load Tweet data successfully. I
> > also checked the log file and find no error there. This is wired. Does
> > anyone know why? Has anyone ever used the data feed function on a cluster
> > of 16 nodes or more?
> > > I am using a asterix-server-0.8.9-SNAPSHOT-binary-assembly to
> configure
> > cluster compiled by myself.
> >
> >
> >
> > --
> > This message was sent by Atlassian JIRA
> > (v6.3.4#6332)
> >
>



-- 

*Regards,*
Wail Alkowaileet

Reply via email to