[ 
https://issues.apache.org/jira/browse/ATLAS-3156?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=17145036#comment-17145036
 ] 

ASF subversion and git services commented on ATLAS-3156:
--------------------------------------------------------

Commit 177b01bc61828cd03e7ee6bcd76d336d7d7d3f54 in atlas's branch 
refs/heads/master from Keval Bhatt
[ https://gitbox.apache.org/repos/asf?p=atlas.git;h=177b01b ]

ATLAS-3156:- UI:No loading animation while creating or deleting a 
Classification, Term, SaveSearch loading #4


> UI:No loading animation while creating or deleting a Classification, Create 
> Entity, View loading
> ------------------------------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: ATLAS-3156
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/ATLAS-3156
>             Project: Atlas
>          Issue Type: Improvement
>            Reporter: Rahul Kurup
>            Assignee: Keval Bhatt
>            Priority: Minor
>             Fix For: 2.1.0, 3.0.0
>
>         Attachments: ATLAS-3156-1.patch, ATLAS-3156-3.patch, 
> ATLAS-3156-4.patch, ATLAS-3156.patch
>
>
> While creating a Classification, there is no loading animation or any 
> indication to the user that the creation process is underway. The user only 
> gets a notification that the creation process is complete. If for some reason 
> the creation process takes a long while, then this lack of indication might 
> confuse the user into thinking that nothing is happening on clicking the 
> 'Create' button.
>  
> This same issue exists when trying to delete a classification.



--
This message was sent by Atlassian Jira
(v8.3.4#803005)

Reply via email to