[ 
https://issues.apache.org/jira/browse/GEARPUMP-210?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
 ]

Piotr Grabuszynski updated GEARPUMP-210:
----------------------------------------
    Description: 
I don't know if this is an issue, or this behavior is made by design:

I deployed the simple application kafkaSource - forwarder kafkaSink.
When all messages from kafka has been consumed, application clock stopped and 
the kafkaSource "bubble" become red - but it's ok, application had no messages 
to consume.
Then, after about 30 min pushed some messages to kafka - everything worked 
fine, messages has been pushed to kafkaSink's topic, but on dag the bubble was 
steal red, and near application clock there was a /!\ symbol as in attachments.


  was:
I don't know if this is an issue, or this behavior is made by design:

I deployed the simple application kafkaSource - forwarder kafkaSink.
When all messages from kafka has been consumed, application clock stopped and 
the kafkaSource "bubble" become red - but it's ok, application had no messages 
to consume.
Then, after about 30 I pushed some messages to kafka - everything worked fine, 
messages has been pushed to kafkaSink's topic, but on dag the bubble was steal 
red, and near application clock there was a /!\ symbol as in attachments.



> Red bubble after "rerun" the application
> ----------------------------------------
>
>                 Key: GEARPUMP-210
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/GEARPUMP-210
>             Project: Apache Gearpump
>          Issue Type: Bug
>    Affects Versions: 0.8.2
>         Environment: standalone
>            Reporter: Piotr Grabuszynski
>            Priority: Trivial
>         Attachments: 1.png, 2.png
>
>
> I don't know if this is an issue, or this behavior is made by design:
> I deployed the simple application kafkaSource - forwarder kafkaSink.
> When all messages from kafka has been consumed, application clock stopped and 
> the kafkaSource "bubble" become red - but it's ok, application had no 
> messages to consume.
> Then, after about 30 min pushed some messages to kafka - everything worked 
> fine, messages has been pushed to kafkaSink's topic, but on dag the bubble 
> was steal red, and near application clock there was a /!\ symbol as in 
> attachments.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Reply via email to