[ 
https://issues.apache.org/jira/browse/JENA-1480?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
 ]

Andy Seaborne updated JENA-1480:
--------------------------------
    Description: 
When I click "count triples in all graphs", the UI doesn't change and I see the 
following in the Chrome console:
{noformat}
GET <FUSEKI_URL>/query?query=select%20(count(*)%20as%20?count)%20\{?s%20?p%20?o}
400 (Bad Request)
jquery-1.10.2.min.js:6
{noformat}

I've experienced this in Fuseki 2.6.0 when using the WAR too. I'm also using 
the "tdb:unionDefaultGraph true" configuration setting.

I've used someone else's install of Fuseki 2.5.0 and it works for them. I don't 
think they're using "tdb:unionDefaultGraph true", and I'm not sure if they're 
using the WAR or a standalone. Since there is no Server: Apache-Coyote response 
header, I'm guessing they're using the standalone. I don't know if that would 
make a difference. 

 

  was:
When I click "count triples in all graphs", the UI doesn't change and I see the 
following in the Chrome console:
{noformat}
GET 
<FUSEKI_URL>/query?query=select%20(count(*)%20as%20?count)%20\{?s%20?p%20?o} 
400 (Bad Request)     jquery-1.10.2.min.js:6
{noformat}

I've experienced this in Fuseki 2.6.0 when using the WAR too. I'm also using 
the "tdb:unionDefaultGraph true" configuration setting.

I've used someone else's install of Fuseki 2.5.0 and it works for them. I don't 
think they're using "tdb:unionDefaultGraph true", and I'm not sure if they're 
using the WAR or a standalone. Since there is no Server: Apache-Coyote response 
header, I'm guessing they're using the standalone. I don't know if that would 
make a difference. 

 


> Bad Request 400 returned when clicking "count triples in all graphs" in 
> Fuseki info
> -----------------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: JENA-1480
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/JENA-1480
>             Project: Apache Jena
>          Issue Type: Bug
>          Components: Fuseki
>    Affects Versions: Jena 3.7.0
>            Reporter: David Cook
>            Priority: Minor
>
> When I click "count triples in all graphs", the UI doesn't change and I see 
> the following in the Chrome console:
> {noformat}
> GET 
> <FUSEKI_URL>/query?query=select%20(count(*)%20as%20?count)%20\{?s%20?p%20?o}
> 400 (Bad Request)
> jquery-1.10.2.min.js:6
> {noformat}
> I've experienced this in Fuseki 2.6.0 when using the WAR too. I'm also using 
> the "tdb:unionDefaultGraph true" configuration setting.
> I've used someone else's install of Fuseki 2.5.0 and it works for them. I 
> don't think they're using "tdb:unionDefaultGraph true", and I'm not sure if 
> they're using the WAR or a standalone. Since there is no Server: 
> Apache-Coyote response header, I'm guessing they're using the standalone. I 
> don't know if that would make a difference. 
>  



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v7.6.3#76005)

Reply via email to