[ 
https://issues.apache.org/jira/browse/PROTON-1079?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
 ]

Alan Conway updated PROTON-1079:
--------------------------------
    Fix Version/s:     (was: Future)
                   proton-c-0.18.0

> Ruby Reactor interface fails with SSL.new ArgumentError
> -------------------------------------------------------
>
>                 Key: PROTON-1079
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/PROTON-1079
>             Project: Qpid Proton
>          Issue Type: Bug
>          Components: ruby-binding
>    Affects Versions: 0.12.0
>         Environment: Fresh checkout of master (#32fa7cb059). I believe this 
> is happening in any released branch as well.
> Trying to connect to Azure Event Hubs using amqps.
>            Reporter: Philippe Le Rohellec
>            Assignee: Alan Conway
>             Fix For: proton-c-0.18.0
>
>
> Using the vanilla qpid-proton/examples/ruby/reactor/simple_recv.rb. I get the 
> following stacktrace:
> $ ./simple_recv.rb -a 
> 'amqps://eh01-manage:<key>@plrtest-02.servicebus.windows.net/eh01/ConsumerGroups/qpid01/Partitions/1'
>  -m 1 
> /usr/local/rvm/gems/ruby-1.9.3-p484-railsexpress/gems/qpid_proton-0.3/lib/core/ssl.rb:104:in
>  `initialize': wrong number of arguments (2 for 4) (ArgumentError)
>         from 
> /usr/local/rvm/gems/ruby-1.9.3-p484-railsexpress/gems/qpid_proton-0.3/lib/reactor/connector.rb:84:in
>  `new'
>         from 
> /usr/local/rvm/gems/ruby-1.9.3-p484-railsexpress/gems/qpid_proton-0.3/lib/reactor/connector.rb:84:in
>  `connect'
>         from 
> /usr/local/rvm/gems/ruby-1.9.3-p484-railsexpress/gems/qpid_proton-0.3/lib/reactor/connector.rb:37:in
>  `on_connection_local_open'
>         from 
> /usr/local/rvm/gems/ruby-1.9.3-p484-railsexpress/gems/qpid_proton-0.3/lib/event/event_base.rb:26:in
>  `dispatch'
>         from 
> /usr/local/rvm/gems/ruby-1.9.3-p484-railsexpress/gems/qpid_proton-0.3/lib/event/event.rb:212:in
>  `dispatch'
>         from 
> /usr/local/rvm/gems/ruby-1.9.3-p484-railsexpress/gems/qpid_proton-0.3/lib/reactor/global_overrides.rb:36:in
>  `override?'
>         from 
> /usr/local/rvm/gems/ruby-1.9.3-p484-railsexpress/gems/qpid_proton-0.3/lib/reactor/global_overrides.rb:29:in
>  `on_unhandled'
>         from 
> /usr/local/rvm/gems/ruby-1.9.3-p484-railsexpress/gems/qpid_proton-0.3/lib/event/event_base.rb:28:in
>  `dispatch'
>         from 
> /usr/local/rvm/gems/ruby-1.9.3-p484-railsexpress/gems/qpid_proton-0.3/lib/event/event.rb:212:in
>  `dispatch'
>         from 
> /usr/local/rvm/gems/ruby-1.9.3-p484-railsexpress/gems/qpid_proton-0.3/lib/handler/c_adaptor.rb:34:in
>  `dispatch'
>         from 
> /usr/local/rvm/gems/ruby-1.9.3-p484-railsexpress/gems/qpid_proton-0.3/lib/reactor/reactor.rb:137:in
>  `pn_reactor_process'
>         from 
> /usr/local/rvm/gems/ruby-1.9.3-p484-railsexpress/gems/qpid_proton-0.3/lib/reactor/reactor.rb:137:in
>  `process'
>         from 
> /usr/local/rvm/gems/ruby-1.9.3-p484-railsexpress/gems/qpid_proton-0.3/lib/reactor/reactor.rb:120:in
>  `run'
>         from ./simple_recv.rb:57:in `<main>'
> Connector calls "Qpid::Proton::SSL.new(transport, @ssl_domain)" but the SSL 
> constructor takes 4 arguments (and is private).
> I tried replacing the SSL.new call by SSL.create which takes transport and 
> domain but the domain it expects is an SSLDomain instance while the domain 
> passed by the connector is a Qpid::Proton::Reactor::SessionPerConnection.
> I can't figure out why the connector.ssl_domain is assigned to a 
> SessionPerConnection instance.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.4.14#64029)

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscr...@qpid.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-h...@qpid.apache.org

Reply via email to