Github user revans2 commented on the issue:

    https://github.com/apache/storm/pull/1417
  
    For one of the failures it is the normal issue with maven having issues 
downloading dependencies.
    
    But there also was an NPE in one of the tests
    ```
    java.lang.NullPointerException
        at clojure.lang.Reflector.invokeInstanceMethod(Reflector.java:26) 
~[clojure-1.7.0.jar:?]
        at 
org.apache.storm.daemon.nimbus$mk_reified_nimbus$reify__5148$iter__5203__5207$fn__5208.invoke(nimbus.clj:1997)
 ~[classes/:?]
        at clojure.lang.LazySeq.sval(LazySeq.java:40) ~[clojure-1.7.0.jar:?]
        at clojure.lang.LazySeq.seq(LazySeq.java:49) ~[clojure-1.7.0.jar:?]
        at clojure.lang.RT.seq(RT.java:507) ~[clojure-1.7.0.jar:?]
        at clojure.core$seq__4128.invoke(core.clj:137) ~[clojure-1.7.0.jar:?]
        at clojure.core$dorun.invoke(core.clj:3009) ~[clojure-1.7.0.jar:?]
        at clojure.core$doall.invoke(core.clj:3025) ~[clojure-1.7.0.jar:?]
        at 
org.apache.storm.daemon.nimbus$mk_reified_nimbus$reify__5148.getTopologyInfoWithOpts(nimbus.clj:1995)
 ~[classes/:?]
        at 
org.apache.storm.daemon.nimbus$mk_reified_nimbus$reify__5148.getTopologyInfo(nimbus.clj:2034)
 ~[classes/:?]
        at 
org.apache.storm.generated.Nimbus$Processor$getTopologyInfo.getResult(Nimbus.java:3822)
 ~[classes/:?]
        at 
org.apache.storm.generated.Nimbus$Processor$getTopologyInfo.getResult(Nimbus.java:3806)
 ~[classes/:?]
        at org.apache.thrift.ProcessFunction.process(ProcessFunction.java:39) 
~[libthrift-0.9.3.jar:0.9.3]
        at org.apache.thrift.TBaseProcessor.process(TBaseProcessor.java:39) 
~[libthrift-0.9.3.jar:0.9.3]
        at 
org.apache.storm.security.auth.SimpleTransportPlugin$SimpleWrapProcessor.process(SimpleTransportPlugin.java:158)
 ~[classes/:?]
        at 
org.apache.thrift.server.AbstractNonblockingServer$FrameBuffer.invoke(AbstractNonblockingServer.java:518)
 [libthrift-0.9.3.jar:0.9.3]
        at org.apache.thrift.server.Invocation.run(Invocation.java:18) 
[libthrift-0.9.3.jar:0.9.3]
        at 
java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1142) 
[?:1.8.0_31]
        at 
java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:617) 
[?:1.8.0_31]
        at java.lang.Thread.run(Thread.java:745) [?:1.8.0_31]
    ```
    
    That failure is a known issue that I fixed in my new supervisor pull 
request.
    
    +1 for the changes


---
If your project is set up for it, you can reply to this email and have your
reply appear on GitHub as well. If your project does not have this feature
enabled and wishes so, or if the feature is enabled but not working, please
contact infrastructure at infrastruct...@apache.org or file a JIRA ticket
with INFRA.
---

Reply via email to