I'm just doing a GET. I also checked with a POST with the correct
Content-Type header as well.

On Fri, Feb 23, 2018 at 1:17 PM, Vijitha Ekanayake <vijit...@wso2.com>
wrote:

> Hi Nuwan,
>
> According to below code segment, it seems like this happens when request
> Content-Type doesn't match with the payload.
>
> try {
>
>   soapEnvelope = TransportUtils.createSOAPMessage(msgContext, null, 
> contentType);
>    } catch (Exception e) {
>   log.error("Error while building message for REST_URL request");
> }
>
> Also It might be a case that POST requests received without a Content-Type 
> header. Is there any possibility to isolate one such request causes this 
> error. So that we could identify extract root cause for this.
>
> Thanks.
>
>
> On Thu, Feb 22, 2018 at 2:38 PM, Nuwan Dias <nuw...@wso2.com> wrote:
>
>> Hi,
>>
>> I'm seeing the error "*ServerWorker Error while building message for
>> REST_URL request*" on the logs for all API requests on Synapse version
>> 2.1.7.wso2v40. Any idea what could be causing this? AFAIR this wasn't there
>> on earlier versions.
>>
>> Thanks,
>> NuwanD.
>>
>> --
>> Nuwan Dias
>>
>> Software Architect - WSO2, Inc. http://wso2.com
>> email : nuw...@wso2.com
>> Phone : +94 777 775 729 <+94%2077%20777%205729>
>>
>
>
>
> --
> Vijitha Ekanayake
> Senior Software Engineer*, *WSO2, Inc.; http://wso2.com/
> Mobile : +94 777 24 73 39 | +94 718 74 44 08
> lean.enterprise.middleware
>



-- 
Nuwan Dias

Software Architect - WSO2, Inc. http://wso2.com
email : nuw...@wso2.com
Phone : +94 777 775 729
_______________________________________________
Dev mailing list
Dev@wso2.org
http://wso2.org/cgi-bin/mailman/listinfo/dev

Reply via email to