http://d.puremagic.com/issues/show_bug.cgi?id=5617


Jonathan M Davis <jmdavisp...@gmx.com> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|NEW                         |RESOLVED
         Resolution|                            |INVALID


--- Comment #1 from Jonathan M Davis <jmdavisp...@gmx.com> 2011-02-19 22:06:00 
PST ---
Okay. I take that back. It appears to be something wrong with my system. For
some reason, if I'm in my home directory, it's grabbing the wrong libphobos2.a
or something. I have no clue what the deal with it is, but there are other
problems (such as there being no std.array.join and there being a
std.string.join) which indicate that the wrong libphobos2.a is being used when
I build from my home directory. So, I expect that repeat(value, n) is a newer
version of the function that whatever version of the library is being pulled in
doesn't have.

In any case, this isn't a real bug. It's just something weird with my system
that I'll have to sort out, which makes a _lot_ more sense to me (much as my
problem doesn't make sense), since looking at repeat, I can't see how the error
that I'm getting could possibly happen with the current version of Phobos. The
function is just so simple that it seems like it _has_ to work.

-- 
Configure issuemail: http://d.puremagic.com/issues/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------

Reply via email to