אם זה יהיה זול ואמין יותר מפתרונות קיימים, זה יכול להיות טוב. אבל לא נראה לי שמערכת כל כך חשובה יכולה להיות מפותחת ע"י מתנדבים בלבד.
2012/7/16 Amichai Rotman <[email protected]> > חברים, > > אני קורא בעיתון שהולכת ונרקמת תוכנית להקמת רשות כבאות ארצית: > > > http://digital-edition.israelhayom.co.il/Olive/ODE/Israel/Default.aspx?href=ITD%2F2012%2F07%2F16&pageno=6&view=document > > לאור כל הקשיים בהם פגשו הכבאים - כגון היכרות השטח, תיאום בין צוותי כיבוי > מתחנות שונות - חשבתי שהיה נחמד אם קהילת הקוד הפתוח הייתה נרתמת לפיתוח מערכת > ניהול ידע לכלל רשות הכיבוי. צשהו מבוסס קוד פתוח שיתן מענה לצרכי הרשות. > > יש לנצל את ההזדמנות שנוצרת רשות חדשה לגמרי ולהכות בברזל בעודו חם ;-) > ולהבריג את הקוד הפתוח לרשות חשובה כרשות הכיבוי הארצית. > > > עמיחי רוטמן > פינגווין - שרותי מחשוב וייעוץ טכני בקוד פתוח > 073-7962360 || 054-4605787 > > Please consider the environment before printing this e-mail! > > _______________________________________________ > Discussions mailing list > [email protected] > http://hamakor.org.il/cgi-bin/mailman/listinfo/discussions > -- -Elad Alfassa.
_______________________________________________ Discussions mailing list [email protected] http://hamakor.org.il/cgi-bin/mailman/listinfo/discussions

