Hi there

I'm having problems getting sieve to send a second vacation response.
For testing I've set sieve_vacation_min_period = 500s and the seconds
option in the script is 600. I send the first test message and get a
reply fine I then wait about 12 minutes send a second message and get no
reply. In the log I get "discarded duplicate response". I've restarted
dovecot and  removed the .dovecot.lda-dupes file before running the last
test. I'm using LMTP for delivery to Dovecot.

The sieve script is

require ["vacation-seconds"];
# rule:[Vacation]
if true
{
        vacation :seconds 600 :addresses "usern...@mydomain.com"
:subject "vacation" "test";
}

and doveconf -n is

# 2.2.19: /etc/dovecot/dovecot.conf
# Pigeonhole version 0.4.9 (357ac0a0e68b+)
# OS: Linux 3.18.12-gentoo x86_64 Gentoo Base System release 2.2 ext4
auth_username_format = %Ln
disable_plaintext_auth = no
imap_capability = +XLIST
mail_location = maildir:/srv/mail/%n/Maildir
managesieve_notify_capability = mailto
managesieve_sieve_capability = fileinto reject envelope
encoded-character vacation subaddress comparator-i;ascii-numeric
relational regex imap4flags copy include variables body enotify
environment mailbox date index ihave duplicate vacation-seconds
imapflags notify
namespace inbox {
  inbox = yes
  location =
  mailbox Drafts {
    auto = subscribe
    special_use = \Drafts
  }
  mailbox "Sent Items" {
    auto = subscribe
    special_use = \Sent
  }
  mailbox Spam {
    auto = subscribe
    special_use = \Junk
  }
  mailbox Trash {
    auto = subscribe
    special_use = \Trash
  }
  prefix =
}
passdb {
  args = *
  driver = pam
}
plugin {
  sieve = file:~/sieve;active=~/.dovecot.sieve
  sieve_before = /var/lib/dovecot/sieve/default.sieve
  sieve_default = /var/lib/dovecot/sieve/default.sieve
  sieve_extensions = +notify +imapflags +vacation-seconds
  sieve_vacation_default_period = 1d
  sieve_vacation_min_period = 500s
  sieve_vacation_use_original_recipient = yes
}
postmaster_address = postmas...@mydomain.com
protocols = imap lmtp sieve
service auth {
  unix_listener auth-userdb {
    group =
    mode = 0777
    user =
  }
}
service lmtp {
  inet_listener lmtp {
    address = 127.0.0.1
    port = 10024
  }
}
service managesieve-login {
  inet_listener sieve {
    port = 4190
  }
}
ssl_cert = </etc/ssl/dovecot/server.pem
ssl_key = </etc/ssl/dovecot/server.key
submission_host = localhost
userdb {
  driver = passwd
  override_fields = home=/srv/mail/%n
}
protocol lmtp {
  mail_plugins = sieve
}
protocol lda {
  mail_plugins = sieve
}


I've changed the identifying info to stop any spammers. Any ideas,
suggestions or just another pair of eyes telling me I've done something
stupid would be much appreciated.

Many thanks

David

Reply via email to